Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"Ha én adnék ki egy programot amit vesznek akkor nekem tök mindegy hogy valaki ebböl plusz pénzt csinál,vagy csak simán engem lop meg."
És ha nem csinál belőle pénzt, (tehát nem adja tovább), akkor hogyan lop meg? Neked melyik a jobb? Ha az "ismeretlen" kis szoftveredet legalább egy ember népszerűsíti és ajánlja mondjuk adott feladathoz egy fórumhozzászólásban, vagy a haverjainak, akik talán a te potenciális vásárlóid lesznek, vagy ha inkább ingyenes alternatívát használ? Nyilván azért használja crackelten a Te szoftveredet, mert meg van vele elégedve. Tekintsd elismerésnek.
-
brd
nagyúr
A warez nem lopás, hanem illegális felhasználás. Pl. az SMSweb lehet legfeljebb lopás. XP-nél ugyanez volt (sőt, de ez benne van a cikkben is), most miért lenne kényelmetlenebb neked? Ráadásul XP-nél is lehetett ügyeskedni, gondolom, itt is lehet majd. Nem érdeke a M$-nak a teljes ellehetetlenítés, mert egyrészt túl nagy kényelmetlenséget okozna a legális felhasználóknak (is), ráadásul így még az is Windows-t használ, aki úgy nem tenné (így sem, úgy sem fizet érte, de legalább így növeli a részesedését).
-
vadkörte
addikt
Az én elveim szerint a warez lopás.
Szvsz., meg tévedésben élsz. Ha bemegyek a boltba és leveszem a gyári dobozos cuccost a polcról és fizetés nélkül kisétálok vele, na az lopás. Ha tudatosan vagy nem tudatosan warez cuccot használok, az max. jogosulatlan felhasználás.
Én is azon a véleményen vagyok, ha kicsit racionálisabb lenne a MS árképzése nagyobb lenne annak a valószínűsée, hogy több felhasználó inkább megveszi a cuccot, mintsem "lopott"-at használjon.
Ha mondjuk egy HomeBasic ára ~10E körül alakulna, és lenne normális többgépes családi licenc verzió is aminek az ára gépenként - kulcsonként - 15-20%-kal növekedne igenis sokan választanák a legális utat.#47:
Milyen egy hét? max. 2 nap... -
Jaffafa
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest