Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- IMG_20250917_090039
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper elite
senior tag
-
Morden24
nagyúr
Nem azt mondtam, hogy flémelsz.
Csak annyit kértem, hogy valaki fejezze ki végre a Win fícsörök árát, ha ennyire drágálljátok őket.
Csak azért, mert jól hangzik, hogy ezeket kivéve megfeleződne a Win ára (nem te mondtad, hanem valaki fentebb), de hogy ez hogyan lett kiszámolva, azt szerintem ő sem tudja. -
Morden24
nagyúr
Légyszi fejezzétek ki pénzben a nehezményezett Windows fícsröket.
Ha ez megvolt, akkor adjatok választ arra, hogy egészen pontosan hány kiadást kéne csinálni az olyan embereknek, akiknek éppen nem kell a WMP meg a Notepad, de kell a Pasziánsz, aztán ott a Józska, aki rühelli a Pasziánszt és az IE-t, de a WMP kell neki, a Maris meg nem tud IE és WMP nélkül meglenni, de sosem játszik semmivel... bla-bla-bla.
Free Linuxon meg vannak problémák legális médialejátszás kategóriában, ami pl. home felhasználónál azért előfordul. Egyébként igazad van, sokaknak teljesen elegendő lenne Linux otthonra.
Én nem egyszer elmondtam ebben a topikban is, hogy állati boldog lennék, ha az összes Win warezhuszár húzna Linuxra, aztán picsogna a Lin topikokban, hogy miért nem megy a warezolt GTA4 a Wine-ban. -
Morden24
nagyúr
Okoska, arról volt szó, hogy 2001-ben NET NÉLKÜL mit csinálna a szegény mókus, ha nem lenne egy WMP a Win-be beépítve.
Elmegy a boltba és kér egy MPC_HC-t (ami akkor még papíron sem létezett)... oké.
Egyébként kíváncsi lennék, mit szólnak egy boltban, ha bemegyek az utcáról, és azt mondom, hogy töltsenek már le nekem ezt meg azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest