Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"Gyakorlatilag nem volt jatek a gepemen miota megvettem. Mert nem volt ra penzem."
Na... ez kb az a számomra nehezen értelmezhető gondolkodás fajta, amikor olyat szoktam szólni, hogy kineveznek warezhuszárnak. De szóval jó hogy konkrét példát hoztál fel, mert akkor most talán megértem. Ugyebár, itt játékokról van szó, tehát itt nem áll fenn az, mint ama warez Photoshop-nál, mikor is illető ezzel (t.f.h.) alávág a másik grafikusnak. A játék készítője sem látott tőled ugyanúgy egy kanyit sem, úgyan úgy nem, mintha lewarezoltad volan. Plusz, FONTOS, te olyan vagy, hogy ha van rá pénzed, akkor úgyis rögtön megveszed. Akkor kinek vagy minek okoztál volna kárt, ha azt a nyamvad játékot lewarezolod? (Már attól eltekintve, hogy játszani időpocséklás, és így magadnak...
de akkor ugye miért adnál ki érte pénzt, szóval t.f.h. ez neked hasznos.) Ez nekem már az a kategória kezd lenni, mint az éjjel a piros előtt álló gyalogosok. Esetleg attól féltél, hogy ha lewarezolsz vmi játékot, elkanászodsz, és végül nem vetted volna meg a PS2-t?
"az elet mar csak ilyen kegyetlen"
Pláne, ha te még kegyetlenebbé teszed magadnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 : Fókuszban a Ventrue klán
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest