Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ddekany

veterán

válasz shev7 #610 üzenetére

"Gyakorlatilag nem volt jatek a gepemen miota megvettem. Mert nem volt ra penzem."

Na... ez kb az a számomra nehezen értelmezhető gondolkodás fajta, amikor olyat szoktam szólni, hogy kineveznek warezhuszárnak. De szóval jó hogy konkrét példát hoztál fel, mert akkor most talán megértem. Ugyebár, itt játékokról van szó, tehát itt nem áll fenn az, mint ama warez Photoshop-nál, mikor is illető ezzel (t.f.h.) alávág a másik grafikusnak. A játék készítője sem látott tőled ugyanúgy egy kanyit sem, úgyan úgy nem, mintha lewarezoltad volan. Plusz, FONTOS, te olyan vagy, hogy ha van rá pénzed, akkor úgyis rögtön megveszed. Akkor kinek vagy minek okoztál volna kárt, ha azt a nyamvad játékot lewarezolod? (Már attól eltekintve, hogy játszani időpocséklás, és így magadnak... :) de akkor ugye miért adnál ki érte pénzt, szóval t.f.h. ez neked hasznos.) Ez nekem már az a kategória kezd lenni, mint az éjjel a piros előtt álló gyalogosok. Esetleg attól féltél, hogy ha lewarezolsz vmi játékot, elkanászodsz, és végül nem vetted volna meg a PS2-t?

"az elet mar csak ilyen kegyetlen"

Pláne, ha te még kegyetlenebbé teszed magadnak... :)

Új hozzászólás Aktív témák