- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mivel a jelenlegi W10 koncepció nem vág egybe az én céljaimmal, sőt akadályozza azokat. Csak remélni tudom hogy lesz majd olyan verzió, ami ezt az egyszerű feladatot botladozás nélkül ellátja, és ismét teljes kontrollt ad a működése felett.
Követem hogy mi történik, várok.
-
törölt tag
Ne röhögtess, vaj simán futnak W7-el a játékaim, miután kikapcsoltam az energiagazdálkodást minden hardveren. W10 enterprise!4! ezt is leszarja és össze vissza frame-dropp-ol* ha úgy gondolja.
Kaptam W7-en egy nem támogatott CPU, frisítsek W10-re üzenet, mióta azt kilőttem regisztriben, olyan stabil 0:05-től FPS-em van hogy ihaj.Amúgy elégedett W10 felhasználó vagyok, de Offline FPS-hez még mindig lóf@sz.
*Nemrég volt hír hogy egy Workstation-barát W10 verziót is meg lehet majd vásárolni, ami a feldolgozási késleltetés ingadozásokat minimalizálja, MERT tényleg kikapcsolható benne, az energiagazdálkodás.
-
törölt tag
8 év alatt mind a felbontás, mind a textúrák minősége, mind a frame/s léphet pár szintet felfelé, az hogy addigra FHD-ben képesek lesznek valós időben - különösebb hiba nélkül - rendelni 60fps-el, az nem lesz nagy szám.
Pont olyan lelkesedés övezi, mint a dx12-t. És milyen dinamikusan is fejlődik, ahogy ontják bele a munkát a fejlesztők.
-
törölt tag
Szóval mindenki jól jár vele, fogy majd a volta GPU, fogy a Win10, és a játékfejlesztőknek sem kell ennyit dolgozni.
LOL
Szerintem nem sokan nyitják ki a pénztárcájukat lakberendezési demókat nézni FHD-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest