- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
Pár éve váltottam win 10 -re. De nem igazán tapasztaltam azokat amiket felsoroltál. Én vagyok a szerencsés, vagy Te a peches? Átállítja a rendszert? Én nem vettem észre pedig frissült már párszor."a semmitől homokozik a gép 10-15 másodperceket, az USB " Lehet éppen frissítést tölt le. Lehet nem ártana 1 vírusellenőrzés. Főleg manapság amikor már mindenki használná a gépeinket a bányászásra. Én is beszívtam már 1-2 coinminert. De miért a win10 lenne a hibás emiatt?
A win7 nem volt rossz, de nekem egy cseppet sem hiányzik. Igaz 2 éve sem hiányzott. Kicsit sajnálom már azokat akik "sírnak" (sry a kifejezésért,) a win7 miatt...
Sajnálom, ha neked nem vált be!
Tudom divat szidni a Microsoftot, és a win10-et, de én majd csak akkor fogom, ha tényleg lesz rá okom.
Aki a DOS-sal kezdte az látja a fejlődést, legalábbis remélem vannak még itt olyanok akiknek ez a véleménye.Hogy on is legyek:
Ilyen vga árak mellett a VOLTA ára sem lesz alacsony. Tehát sokan maradnak azaz nem fognak váltani. A másik mire ezt az effektet látni fogjuk játékokban (ill a DX12 gyorsabb lesz) addig még eltelik pár hónap...
De örülök, hogy egyre realisztikusabbak, szebbek a játékok. És az ilyen fejlesztéseknek köszönhetjük.
PL ETS2 + hungary map + realistic mod = wow de élethű(6700k + 1070 = van amikor 40-re leesik az fps
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest