- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavarc
aktív tag
nos... sikerült totál elszúrnom mindent.
Ez alapján feltettem a "teljes" 8.1-et. Csont nélkül felment. Utána elindítottam DD backup-ból a driver restore-t. Elvileg végigment, újraindítás után mégsem működik az érintőképernyő. Mint írtam korábban nálam a system32\drivers könyvtárban nem volt külön konfigurációs file (sőt az egész C meghajtón sem volt ilyen nevű file).
Most ott vagyok, hogy van egy fankó 8.1-em, csak épp az érintő kijelző nem működik, ill. természetesne nem tudok visszaállíni az eredeti visszaállító meghajtóról sem.
Mit tudok tenni, hogy működésre bírjam a tablet kijelzőjét?
Esetleg valahonnan lehetne szerezni egy gyári állapotra visszaállító iso-t? A gyártó honlapján semmilyen technikai support lapot , vagy letöltést, drivereket nem találtam...
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest