Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
..Kalandor. Hidd el, hogy olyan dolgokat is meg lehet csinálni, amiről nem is álmodnál. Telefonokkal foglalkoztam 7 évig. Ha olyan telefonod van, amiből ha kiveszed az akksit, akkor sem felejti el hosszabb távon az időbeállításokat, akkor annál a típusnál még akksi sem kell...ne gondolj bonyolult dolgokra, operációs rendszer, meg ilyenek. És ne vedd be azt az FBI-os dumát se..Ráadásul a dolog nem is új keletű. Egy relatíve régi Sima Ericsson T10-nél már működött a dolog. Nem kell elhinni, de ha van rá vonalad, érdeklődd meg..
Üdv:
Geller -
Tzombi
tag
Itt teljesen másról van szó, mert Erika a lakásról tűnt el, nem pedig az utcán "állították" meg rossz arcú emberek. De ettől függetlenül pestnek bizonyos részein nem egy élebiztosítás éjjel egyedül mászkálni.
Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utólérhetetlen vagyok az ágyban....
-
Omega81
senior tag
Kíváncsi vagyok, mi történt... lennék. Ez szerintem nem nagyon fog kiderülni.
Sajnálom.
[ Szerkesztve ]
értékelt üzletek: 42+ 0-
-
Tzombi
tag
Bár már előttem elmondták, de sajnos a hír igaz.
Nincs megdönthetetlen bizonyítékom rá, a családot sem én kérdeztem meg, hanem egy másik szomszéd, aki azt mondta, hogy a szavaikból erre lehetett következtetni, hogy őt találták meg a XXII-ik kerületben.
Én még most is csak a szavakat keresem. Bocsánat érte.
Addig meg nem is akartam jelentkezni, amíg tuti biztos infóval nem tudok szolgálni.Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utólérhetetlen vagyok az ágyban....
-
Osiris
őstag
Valami fejlemény?
-
Omega81
senior tag
Valóban. Nem tudok linket adni, nyomozó rendőr haverom mondta.
Amúgy volt egy rendőrségi ügyem, valaki a telefonomról közveszéllyel való fenyegetést követett el (magántelefonszámra, mobilra hívott). Behívtak a rendőrségre, tanuként. A rendőrség kikérte a beszélgetést a szolgáltatótól, vissza lett hallgatva, így tisztázva lettem (a hang nem stimmelt). Innentől tudom.[ Szerkesztve ]
-
halasady
csendes tag
Ez valahogy úgy működhet, mint a "májkülszoftnál". Ott amikor fellépel a hállóra, először le csekkol, meg még egy csomó program is.
A mobiltelónál meg már eleve rajta van szoftver. Egy időben volt olyan vezetékes telefon is, hogy egy bizonyos kód beütése után, ha például nyaralsz, a lerakott telefonon keresztül hallhattad, hogy milyen zajok vannak abban a helyiségben, ahol a készüléked van. -
Tzombi
tag
Megmondom őszintén, én is hallottam már ilyesmit, hogy telefonbeszélgetéseket X ideig tárolják. Sőt olyat is, hogy akár kikapcsolt telefonon keresztül is le lehet hallgatni a telo környezetében hallható hangokat.
De ezek csak városi legendák. Ilyen nincs is.Ja! És továbbra sincs semmi hír, most beszéltem az aggódó apukával.
[ Szerkesztve ]
Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utólérhetetlen vagyok az ágyban....
-
Tzombi
tag
válasz Vakegérke #18 üzenetére
„Mod: Röpke megbeszélésre hívhatták. Ezért a hirtelen távozás. Már csak az a kérdés, hogy kivel volt lerendezetlen ügye.”
Csak ezt tudom elképzelni én is. De a rendőrség mindent nagyon komolyan végez, hidd el, hogy nekik ezek voltak az első gondolataik. Azt hiszem, és ezt nem hivatalosan tudom, hogy folyik az ismerősök kikérdezése, „lekáderezése”. De én ilyet nem is mondtam.Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utólérhetetlen vagyok az ágyban....
-
bmx powa
tag
-
Omega81
senior tag
Egy lehetséges variáció, hogy valamelyik ismerőse gyors segítség miatt hívta el otthonról (Ne felejtsük el azt, hogy késő éjszaka volt, éjjel félegy után), azzal, hogy el is viszi oda, ahová hívta. De ezen a ponton megragadt az ideiglenesen összeállt nyomozóbizottság tudása.
Az összes telefonbeszélgetés rögzítésre kerül, a rendőrség ezeket lekérheti a szolgáltató(k)tól.
-
Vakegérke
félisten
"Egy lehetséges variáció, hogy valamelyik ismerőse gyors segítség miatt hívta el otthonról (Ne felejtsük el azt, hogy késő éjszaka volt, éjjel félegy után), azzal, hogy el is viszi oda, ahová hívta."
Nem hinném, nálam kiesett a rostán. Annyira nem kapkodhat a lány, hogy semmit -lásd okmányok- nem visz magával.
Rokon, jó ismerős, barát, (Isten bocsássa meg) szerető lehet a kulcs. Magamból indulok ki. Nem tudom elképzelni, hogy csak úgy ugrom az éjszaka közepén bárkinek, akihez nem köt érzelmi szál.
Mod: Röpke megbeszélésre hívhatták. Ezért a hirtelen távozás. Már csak az a kérdés, hogy kivel volt lerendezetlen ügye.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Tzombi
tag
válasz Vakegérke #16 üzenetére
Úgy valahogy.
Bárkivel is beszélgettem itt a házban (persze az egész ház döbbenten áll az eset előtt, hisz attól függetlenül, hogy pár éve már, hogy elköltözött, jól ismerték), szinte mindenki azon a véleményen van, hogy csak valami ismerős lehetett, aki miatt egyáltalán ajtót nyit éjjel. Nem az a fajta volt. Szándékosan a gyerekét sem hagyta volna magára.
Hogy a rendőrök mit és hogyan végeztek, arról nem tudok, nem kaptam teljes beletekintést az ügybe. A családot sem akarom folyton zaklatni, hogy mi van már. Többé-kevésbé a hírekre és a házon belül működő „riadóláncra” hagyatkozom.
Az „új élet” verzió teljesen kiesik a lehetőségek közül. Sem a magánélete, sem a munkahelye nem magyarázná, ezt. Mindenféle logikán kívül esik. (Bár nőnél nem lehet logikát találni)
A volt férjével nagyon jó a kapcsolata, imádja a gyerekét, a munkahelyén most érnek be a évek óta elhintett magok, karrierje felfelé ível. Jövő héten ment volna Köln-be egy előadást tartani.
Itt másról lehet szó. De hogy miről, azt sajnos senki sem tudja.
Egy lehetséges variáció, hogy valamelyik ismerőse gyors segítség miatt hívta el otthonról (Ne felejtsük el azt, hogy késő éjszaka volt, éjjel félegy után), azzal, hogy el is viszi oda, ahová hívta. De ezen a ponton megragadt az ideiglenesen összeállt nyomozóbizottság tudása.
A szülők elmondása alapján nincs, nem volt „alvilági” kapcsolata, még szórakozni sem járt az éjszakába. Az elsődleges ismerősit a munkatársai, sporttársai, és a családja jelentette.
Hát szóval ennyi egyenlőre.Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utólérhetetlen vagyok az ágyban....
-
Vakegérke
félisten
A logika azt mondja, hogy csak átugrott valahova. Nem vitt semmit, úgymint okmányt, egyebeket. Úgy vélem, hogy valamelyik szomszédhoz igyekezett, avagy valaki hívta telefonon, és kiszaladt megbeszélni azt, amit inkább személyesen jobb. A telcsiben benne van a hívás lista, gondolom a rendőrök ellenőrizték.
Korántsem hiszem, hogy úgy akart volna új életet kezdeni, hogy magára hagyja gyermekét.
Drukkolok, ennél többet nem tehetek.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Tzombi
tag
Megint én!
az előbb le maradt két link, itt is foglalkoznak vele.[ Szerkesztve ]
-
Tzombi
tag
Bocsánat, de más ügyben nem voltam gép előtt, most is csak be kukkantottam.
Egy pár válasz gyorsan, később talán részletesebben is.
Az eseményben semmi új fejlemény nem történt még ezidáig. Ez lehet, hogy jó, lehet, hogy rossz, nem tudom. Az iwiwes lapot én is láttam, a családból nézték meg, hogy esetleg kapott-e olyan üzenetet, amit fel lehet használni.
Este még jelentkezem, de most rohanok.Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utólérhetetlen vagyok az ágyban....
-
EQMontoya
veterán
jah, amúgy fuckin take a look it: iwiw - február 2.án belépett. azaz ma reggel hétkor.
Same rules apply!
-
Dany007
veterán
Sz.tem ez nagyon bűncselekmény gyanús eset
-
EQMontoya
veterán
mobilt sem vitte el?
mod: látom, nem.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
sh1n0b1
csendes tag
Szerintem eszméletlen kicsi az esélye, hogy így találják meg... én inkább profi detektivet fogadnék... utánajárás, hol mire készülhetett, ha nem készült semmire, akkor is... csak nyomon lehet követni valameddig!!! Utána meg lehet gondolkodni a lehetőségeken... esetelg elrabolhatták, ki tudja! Mindenesetre, én a nyomozást választanám, mint a real-life-lotto-t.
Lehet megbabonázták, és elment szó nélkül? Bár az ilyenben nem hiszek... rablásra szavazok vagy bosszúállásra... amerikai egyetemen foglalkoznak valószinüségszámitással, hogy mennyi az esélye, hogy eltünsz, és 1 másik helyen megjelensz, de erre sem tennék fel pénzt szerintem
[ Szerkesztve ]
"A világűrben viszonylag alacsony a népsűrűség."
-
Tzombi
tag
Köszönöm ezt a lehetőséget.
Mivel többet nem igazán tudok tenni, sajnos.Egy kis kiegészítés:
Semmi jele nem volt, és semmi nem magyarázza az eltűnését. A család számra is teljesen érthetetlen, hogy mi történhetett. Még 30-án éjszaka dolgozott a számítógépén, és az adott munkáját éjféltájban elküldte a cégének. Reggel a kislánya (kb. 5-6 éves) már nem találta az ágyában. A mobiljai, laptopja, kocsi kulcsa, irattárcája érintetlenül volt az asztalon. Valami oknál fogva kiment a lakásajtón, azt kulcsra zárta, és az óta semmi hír felőle. A kislánya nélkül soha nem ment sehova, meg persze mindig kocsival közlekedet. A ruházata (már amiben hiszik, hogy elment) sem az időszaknak megfelelő.Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utólérhetetlen vagyok az ágyban....
-
Racecam
nagyúr
Igen, tudom!!!
Ez már a második címlapos írása a "szerzőnek", de úgy gondolom ez esetben kivételt tehetünk, hiszen itt nem egy írásról van szó a szó szoros értelmében, hanem egy felhívásról. Igazából az ilyenek közzétételéből sem szeretnénk rendszert csinálni, hiszen nem ez az oldal profilja, de úgy gondoltuk ebben az esetben segítséget nyújthatunk egy eltűnt lány esetleges fellelésében.
Köszönjük!
Race
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest