- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Ha kijönne egy mini (max 4,5") verzió venném is, de már az 5"-ost nagynak érzem.
-
KGellért
Műholdas
Szerintem ennél nagyobbra már nem fognak nőni a telefonok. Remélhetőleg a ppi háborúnak is vége lesz a mostani 4K kijelzőkkel, mert ezen felül már tényleg semmi értelme nincs a pixelsűrítésnek.
Én úgy érzem, hogy most egy ideig egy helyebn fognak topogni a telefonok képernyőméretben, egészen addig, amíg meg nem jelennek a teljesen kettéhajtható eszközök.

-
petipetya
nagyúr
Nem hiszem. Szerintem így történt:
- az Iphone 6 a Note szériával akar versenyezni, így megcsinálták a 6 Plust.
- a gugli az Ipad akárhány és az Iphone 6 Plus ellen küldi csatába a most megjelent Nexusokat.Lényegében az egymással való versenyük miatt szívhatjuk a fogunkat.
-
petipetya
nagyúr
Sajnos a Nexus 6 túl nagy lett, így nem kell.
-
Kurzuh
aktív tag
Nekem összességében tetszik, csupán a navigation bar-ban található gombok formáin akad meg a szemem, azt igencsak szoknom kéne

-
törölt tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
+1
-
Speeedfire
félisten
Kár, hogy 6"-os.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Nekem most N4 van és örülök hogy frissít a google bár elsőre baromi furcsa (számomra) ez a Material Design vagy minek hívják.Én is a fanyalgók közé tartozom a 6-os már túl nagy lenne nekem , nincs kis kezem de mondjuk nagy sem ( nevezzük átlagosnak
) de max 5-5,2 N4 méretben jöhet , nagyobbat már nem tudnék biztonságosan kezelni
A tablet viszont megdobogtatta a szívem ugyanis a 7"-nak nem látom értelmét (megint megjegyzem hogy számomra, mert biztos van olyan akinek megfelel ) ezért nekem a 8.9 tökéletes lenne de most már nem tudok dönteni hogy ez vagy pedig egfy MiPad
A Player annyira nem érint mert képcsöves tv-m van azon nincs se USB se HDMI úgyhogy ebből most kimaradok 
-
Szatyor95
senior tag
A Nexus 6 nálam a mérete miatt megbukott. A Material Design meg szerintem borzalmas. Remélem a CM nem veszi át.
-
Thaaleum
aktív tag
Vártam már őket nagyon. A Meterial Design nekem nagyon tetszik, viszont Nexus 6 szerintem túl nagy, persze ott az ötös, aki ennél "kompaktabb" telóra vágyik. A tablet viszont minden téren bejövős.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Autós topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Óra topik
- PlayStation 5
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) de max 5-5,2 N4 méretben jöhet , nagyobbat már nem tudnék biztonságosan kezelni
A Player annyira nem érint mert képcsöves tv-m van azon nincs se USB se HDMI úgyhogy ebből most kimaradok