Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dingdongkng
tag
Na azért a realitás talaján maradva, nekem van Surface Pro-m, és kifejezetten szeretem is, számos nagyon nehezen helyettesíthető jó tulajdonsága miatt, de azért az, hogy huszonpár, vagy tizenpár órás üzemideje legyen, az sci-fi, bármit is állít a Microsoft. A 4 óra ez egy reális érték, ha az ember nagyon nagyon vigyáz akkor marginálisan több, de amúgy gyakran 3. Ezenfelül hivatolosan itthon nem is kapható.
Bocsánat egy kiegészítés. én értem, hogy az MS anno az arm alapú Surface cuccokkal nyitott szájjal rádólt a péniszre, de valószínüleg segítene a platformnak ha lenne Surface arm. Pl. az aktuális pro base trim-je ként. Az m3-nak olyan eszeveszett értelme úgysincs
-
strogov
senior tag
Mondjuk megnéznélek ahogy asztal nélkül gépelsz vele, vagy lerakod egy átlag előadóban.
Ennek a cuccnak az árát "kicsit" sokallom. Szerintem amit ezzel meg lehet csinálni annak a 99,9%-át egy chromebook is megoldja harmad ennyiért ... sőt egy DEX is. Ha meg tényleg kell az x86 akkor egy i5 U. Azért 1000 USD kategóriában van választék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Fali konzol lapos tévékhez
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest