Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz Hieronymus #2393 üzenetére
Rákerestem erre külön.
E szerint nem 200°C lesz az, de inkább 110-121°C terméktől függően. 110°C alá nem mennek, ennyi kell a sterilizáláshoz. A konzerv méretétől függően 1-2 óráig tart a hőkezelés ha jól látom. A maghőmérséklet hőn tartása ennél jóval rövidebb ugyan, 1-20 perc kb hőmérséklettől függően.
Nagyjából az összes forrás szerint amit eddig láttam ez a folyamat tönkreteszi az O3 tartalmat.[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Hieronymus #2393 üzenetére
Korábban linkelt bolti majonéz ilyen szempontból is baráti, és repceolajból van. Ez az összetevőlistája:
"Repceolaj (78%), Víz, Tojás¹ és tojássárgája¹ (7,9%), Ecet, Só, Cukor, Citromlé sűrítmény, Antioxidáns (kalcium-dinátrium-EDTA), Aromák, Paprikakivonat. ¹Szabad tartásban termelt tojás."Egyedül a kalcium-dinátrium-EDTA (akármi is legyen az ), meg az aromák (kár, hogy ezt nem részletezik) ami nem kerülne bele otthon. És a tojás szabadontartott tyúkokból van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest