Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gl4diator #38 üzenetére
ssd mellett én nem éreztem hogy gyorsabb lenne, vagy jobban pattogna, memóriából van 4 giga ami azért nem a luxus és ha 10-20%-al többet eszik a w7 hát így járt, azért vettem hogy használja. a kevesebb hely meg szintén nem hat meg, mennyivel kevesebb? 5 giga?
cserébe külső programokkal kell mókolni hogy kikerüljem a rámerőltetett felületet ami kirlóméterekről virít hogy tabletekre készült és köze nincs a desktop vonalhoz? részemről ha w7 kinézetet áttúrták volna, az új mag köré, az már elég lett volna, ha meg végre megoldanák hogy több asztalt lehessen kezelni natív programmal (tudom hogy van külső megoldás rá, de vagy instabil, vagy széthullik, vagy lassú, vagy szemét amit eddig találtam) akkor akár sorba is álltam volna.
ez pedig szintén kimarad majd. remélem rájön az ms is hogy ez nem az amit várunk
félek hogy ez nem fog eljönni
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest