- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mariomahmoud
tag
Nekem nincs ezzel semmi gondom, bár ez a sírás elég erős. Rengeteg ember a környezetemben Xp és Win7 user és eszük ágában incs váltani, ugymond ezzel ki vannak elégülve. a Fent említett kép op rendszernél a service pack-okat nem verték olyan nagy dobra, tudom, hogy ez a marketing része.........
-
mariomahmoud
tag
100% ban egyet értek, évek óta használom, napi rendszerességgel a két os-t igazából, mind a kettőnek rengeteg hibája van, remélem a feleslegesn előre haladott nagy hardverfejlesztések helyett, hamarosan eljön a szoftverek felzárkóztatása is és egy igazán jól használható sé elegáns rendszer dob össze valaki... vagy majd jól összefogunk páran és megcsináljuk mi magunk!
-
mariomahmoud
tag
Érdekes, ez az átvett politika, hogy évente adjunk ki operációs rendszert. 2 hónapon keresztül használtam a windows 8at, miután kedvezményesen meg lehetett vásárolni....szerintem nem jó az irány... ismétlem szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- C# programozás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Napelem
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest