- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
valyogvisko
csendes tag
Done
-
Mokó
aktív tag
Töltve

-
KozaKrisz
csendes tag
Done!

-
pit stop
addikt
Mi a cél, azt lehet tudni?
Csak alapsokaságnak egy nagyon elfogult egy kör az itteni, és ennyi "kockát" kérdezni csak torz eredményt hozhat. De ha csak PH-s kutatás direkt akkor nem szóltam
-
usbee
veterán
Én is kitöltöttem
A zenehallgatás hogyhogy nincs a válaszlehetőségek között?
Pedig nem éppen ritka felhasználási módja a telóknak. -
total90
támogató
-
Klaus Duran
senior tag
Kitöltve.

-
Mustaros
aktív tag
Kitöltöttem én is!

-
erik88
aktív tag
Kész

-
törölt tag
megvan
-
kali
legenda
nem veszünk semmit!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
petipetya
nagyúr
-
Polllen
félisten
-
Sinesol
veterán
Az árkategóriák furcsák, 4-5 van 10k különbségekkel, aztán meg 2-3 szinte a többire.
Kicsit átgondolatlan, az első 5 kategóriát el lehetne intézni 2-3-al. -
Syl
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Hol lehet látni az eredményt?
-
-PLevi-
senior tag
-
Just_Reboot
addikt
-
Polllen
félisten
A Motorolát a felvásárlás óta általában a Lenovo részesedésével egyben szokták megadni. Persze ez nem azt jelenti, hogy a kérdőív készítője erre gondolt és nem csak kifelejtette, de ezen hisztizni...

kovy29
Hát hogyne, kicsit eltúlozzátok...

-
Bjørgersson
félisten
-
Just_Reboot
addikt
-
Polllen
félisten
Az egyéb opcióhoz írni pedig büdös volt gondolom...

-
krizmo_
addikt
-
Just_Reboot
addikt
Kitöltöttem volna, de mivel nem találtam Nexust, de még csak Motorolát sem így hagyom a fenébe.
-
ncc1701
veterán
-
krizmo_
addikt
-
total90
támogató
-
Bjørgersson
félisten
Mire használod az okostelefonod?
Ide mehetett volna még egy "multimédia - film, sorozat, zene" válaszlehetőség is szerintem.
-
_-ORANGE-_
senior tag
Kész!

-
Phvhun
őstag
-
maggi1886076
addikt
-
Out
addikt
Elakadtam az első kérdésnél:
Nemed?Féri
NőNem is tudom.....
Szerk: Köszi, így már tudom a helyes választ

-
MineFox54
őstag
-
Kolondrum
félisten
BB-t igazán beletehetted volna. Nem értem, az ubuntu benne van, de egy BB nincs?
Ahol volt other ott other lett. -
-PLevi-
senior tag
Kitöltve!

Pár apró észrevétel:
Minden Honor Huawei, de nem minden Huawei Honor. Csak a termékcsaládot jelöli, olyan mint a Samsungnál az S, vagy a Sonynál a Z széria. Azaz felesleges a Honor, mint opció, elég lenne csak a Huawei.
Ugyanígy iPhone helyett Apple, mint márka, de ez már tényleg csak szőrszálhasogatás.
A többiek által említett képernyőméret kategóriák miatt inkább az egyébhez írtam az 5"-t hogy egyértelmű legyen. -
krizmo_
addikt
Kitöltöttem, mint nő.

-
Ganz-[HUN]
addikt
PH-n/Logouton kihírdetve szerinted sok lesz a nő?

egyébként kész. -
Lauda
titán
-
Syl
nagyúr
-
Lauda
titán
-
maggi1886076
addikt
-
trafoka
tag
Igen, a méret meghatározásokat lehetne így: 4-4,4; 4,5-4,9; 5-5,4; stb. hogy ne legyen átfedés. Nem ismerem a gugli kérdőív kitöltő rendszerét, de szerintem lehet olyat beállítani hogy ha a telefon iphone, akkor csak az ios-t lehet választani, ill. microsoftnál csak windowst. A "mire használod a telefont?" kérdésnél az E-mail kimaradt, ami egy nagyon lényeges funkció, ezt is pótolni kéne. Ha már okostlefonról beszélünk, akkor azt is meg kéne kérdezni hogy ki milyen gyakran vásárol alkalmazást - esetleg csak free-t használ. Béta verziónak nem rossz, a visszajelzések alapján lehetne készíteni egy új kérdőívet ami akár már reprezentatív értékkel is bírhat.
-
alcsa
senior tag
+1.
-
kaszaking
tag
Kitöltve. Az eredményeket közzé teszed majd itt is?
-
Entryy
aktív tag
Pont ezt néztem én is,hogy most 2x annyi IOSt futtató eszköz van, mint Iphone.
Utóbbi megint komoly zsák utca, hiszen az Iphone az Apple termék és nem önálló brand...Meg az I5öt vagy I5s t hova teszed
4" vagy annál kisebb
4"-4,5"A feltételek alapján mind a két katba belefér és nem csak ez,hanem sok más telefon is.
Több probléma is van ezzel a kérdőívvel!
Neki kéne futni még legalább egyszer, hogy értelme is legyen!
-
pprod94
aktív tag
Kitöltöttem! Pofás kis felmérés, de mihez kell egyébként?
Amúgy os fronton az átlag itt is jön..
-
Samus
addikt
Én is kitöltöttem. De kellene pár női válaszadó is, mert eddig 0-40 a nő-férfi arány.
-
Syl
nagyúr
Biztos Samsungra telepítette az iOS-t

-
DeltaPower
addikt
Ezt hogy?

Iphone 0 0%
iOs 1 11.1% -
pulyka jocó
senior tag
Megvan.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Visszavonul Evan Blass
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam topic
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Proxmox VE
- Mégis megkapja a HDMI 2.1-et a Steam Machine?
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig nem éppen ritka felhasználási módja a telóknak.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy, meg csak a poénkodás ment, nem kell mellre szívni...