Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
Gondoltam hátha valaki csupán jószívűségből segítene...
(De esetleg 1-2 Steam-es játékot tudok adni, bundle címek: Star Wars pl.)
Akos96
Igazad van, még én is gondolkozom, hogy maradjon-e, de azzal később is tudnék foglalkozni.
Ezt a "nem lesz valami szép csomag"-ot nem értem. Több ingyenes, rövidebb Mass Effect képregényt is kinyomtattam már, amikhez készült magyarítás, nekem tetszik, ahogy lefűztem őket. Emellett beszereztem már angol nyelven a Mass Effect Library Edition Volume 2-t, de mivel próbálom itthonról beszerezni az elsőt, az még várat magára.
Másrészt ezt a Witcher-es képregényt nem árulják nyomtatott formában, szóval nem értem, miért probléma, ha ki szeretném nyomtatni...
A másolt DVD-s hasonlatod szerintem nem túl találó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- Akvarisztika
- Ubuntu Linux
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi