- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
A hőmérséklet szabályzást meg kell tanulni, ez sajnos más faszenes grillen is így van, ez pedig pici, itt nehezebb, de nem kivitelezhetetlen.
A tetőt huzamosabb ideig egy grillen sem tudod rajtahagyni mert megfolytja a szenet. Elvileg van leírás és grillkönyv a weberhez, azt tanulmányozd át. Se túl magas hőmérséklet nem jó, se az alacsony, fedővel szépen tudod ezt szabályozni, párolni..stb
-
Csabroncka
addikt
A kémény márka nem baj, a gyújtósra az obis fürészporos pár száz forintos tökéletes,4-6 kockával hibátlanul gyújtható
-
Csabroncka
addikt
Szuper! OBI-ban van gyújtó starter kitt >>
Én hosszú évek és kísérletezgetés óta csak weber szenet és brikettet használok, sokat szenvedtem ezzel (milyen márkát, honnan), nekem nagyon bevált.
-
Csabroncka
addikt
Szia nekem a kicsi füstös jóska van a Webertől: [link]
Imádom, vettem hozzá teflonszőnyeget, így hambi húst és pizzát is csináltunk már benne.
Kémény és jó szén kell mellé, Obiban szoktam venni Weber szenet én nagyon elégedett vagyok, nagyon sokáig kitart.Ott látod a dobozát a #60 hozzászólásomban.
hamar szétszedhető (persze elmosva, de ez sem vészes - nem ragad a festékre a zsíros faszénpor, csak mosogatószer kell), doboza kb 45x25x45.
Más kérdés az ára, most megnéztem és megint ledöbbentem hogy 2 év alatt mivé lett forintunk. Egyébként nagyon tartós anyagból van, a festék pedig nem ég le róla.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tippek és trükkök a sikeres sátras kempingezéshez, hogy ne legyen gond az eső, a nap, a szél vagy a rovarok.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest