- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Le a kalappal, szerintem nagyon jó lett... Mintha megfogalmaztad volna, mit éreztem kb. fél évvel ezelőtt, hasonló "élmények" hatására.
Elveszett, kissé depressziós és csalódott, de nagyon kifejező és hatásos cikk.
Azért nagyon halványan látszik némi remény is. -
kem
addikt
Egyéb vélemények/hibák?
-
NoLF
veterán
elöl
fogalmazni
ki-mit-tud? -
kem
addikt
válasz
kételkedem #1 üzenetére
Köszi a hozzászólást
Igen mostanában egész jól voltam, ment ez a bizalom dolog is. De nyár végén megint elveszítettem valakit, aki addig nem vallotta be, hogy megcsalt, amíg azt nem mondtam, hogy láttam róla képet... talán várható is volt, de akkor se értem,h miért nem lehet az ember ember.
na most ezek után gondolhatod... de ha anno nem szenvedtem volna majdnem 2 évig, akkor most nem menne a felejtés ilyen "gyorsan". -
kételkedem
addikt
Ez is megvan! Sikerült az első írásodat feltenni. Várjuk a folytatást
"Azóta nem bízom senkiben. De váltani kellene." Ezt jól érzed! A bizalom fontos...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Folyamatosan a küszöbön állok. Két világ küszöbén. Az egyik a valóságé, a másik pedig az általam kreált világé. Az...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest