Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
mi band 2, nyáron többször megjárta a karomon a Balatonban úszást ... semmi baja nem lett.. lecserélhetném 3ra, de nem igazán ad az többet, hogy megérné miatta eldobni egy működő 2est...több is van a családban belőle, az anyám pl. a munkahelyén végig hordja és mosogatás közben is rajta van.. ez pedig kb. napi 1-2 óra mosószeres vízben ázást jelent hétköznaponként (már több mint 1 éve, csak a szíjak halnak 2-3 havonta miatta, a gyári szíj fél évet bírt, az után gyártottak meg annyit se)...
szórakozásnak jó egy ilyen projekt, de ezen olcsó kínai órákban nem hiszek, nem egyet próbáltam és a legtöbb egy hónap alatt összeszed valamilyen irányban 1-5 perces eltérést (bár a rekordom valami 1 óra/hónap volt az egyik modell esetében..) ...
a tavaly előtti black friday akcióban vettem magamnak egy miband2-őt .. (előtte volt egy kijelző nélküli 1esem, az mondjuk szintén megvan még, elrakva a dobozában), majd mikor rokonok látták és megtudták, hogy 20-40 napot eltud menni egy töltéssel (érdesítés használat függvényében), még 4 másikat is vennem kellett a soron következő karácsonyi akcióban ...tudom akkor már létezett a 3mas is, de ezek jó áron mentek épp talán 15$/darab áron?
-
w.miki
veterán
MiBand3-at én vastagnak találom...
És 5 USD-vel több, mint amiket eddig vettem...
GB-n most ez van még akcióban:
M20 Color Screen IP67 Waterproof Sports Step Bluetooth Smart Bracelet - 17usd
Ugyanolyannak néz ki, mint a Q9 volt. Gondolom ezek klónok.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Azaz hogyan készítsünk olcsó, „eldobható”, de valóban vízálló órát fillérekből, otthon?
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest