- Hóban vigad a ló
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
Hogy egész pontos legyek zéró.
Folyamatosan az alábbi problémákba ütközünk (főleg feleségem irányából):
- fix bérrel reklámozzák, majd kiderül, hogy ügynöki meló (olyan termékekkel amikre TUDOM, hogy NINCS fogyasztóképes kereslet a környéken, vagy MLM, vagy biztosítás)
- megváltozott képességű foglalkoztatás; én értem, hogy a tolószékesnek, meg a testileg / szellemileg fogyatékosnak is kell a munka, de az fogja előre vinni a gazdaságot, ha sportot csinálnak a cégek abból, hogy így spórolnak?Ha meg valakit esetleg nagy nehezen felvesznek, az a minimum, hogy nem jelentik be. Szóval iszonyatos gáz van erre na; szerintem csak Szabolcsban, meg Borsodban eleht szarabb a helyzet (Hevesben nem vagyok biztos, de ott is van baj).
ArchElf: ment REPÜ
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Kareszovics
addikt
Az oké, hogy egyéni vállalkozóként dolgozzak, de mit? Mert itt a munkahelyemen rendes alkalmazottként vagyok.
Pont azért hoztam létre ezt a topikot, hogy többi Kedves Fórumtárs mivel hoz össze egy kis mellékest, és lehet, hogy pont olyat írna valaki, amit én is tudnék csinálni.
Nem lenne erre az egészre semmi szükség, ha itthon lenne rendes alternatíva erre a problémára, de jelen esetben Mezőtúron ott tartunk, hogy fogalmam sincs mivel tudnék akár + 10.000-et összehozni, legyen az fizikai, vagy szellemi tevékenység.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dacia topic
- Hardcore café
- Home server / házi szerver építése
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest