Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retro11
senior tag
Szerintem sok emberben megfogalmazódik valamilyen formában az általad "összefoglalt" probléma. Ugyan az alap problémával én is egyetértek, ettől függetlenül, szerintem ne essünk át a ló másik oldalára.
Azok a tárgyak, technológiák, szolgáltatások és lehetőségek, amelyek ma az ember (egyéni és társadalmi szintet is figyelembe véve) rendelkezésére állnak, nagy mértékben megkönnyítik azok mindennapjait.Ebből talán ki is emelhetjük az egyik legjelentősebbet, az általad is szóba hozott (s ördögként falra festett) telekommunikációt. Szerintem nem kell ecsetelni, hogy mennyire hasznos és fontos eszköz ez, a te, az én, a mai ember kezében. A világ felgyorsult és azt gondolom, hogy az életvitelünk egyelőre ebbe az irányba fog változni, ez pedig elképzelhetetlen, az ezt kiszolgáló szolgáltatások és eszközök nélkül.
Az ember nagyon könnyen lehet kényelmes, önző és telhetetlen. Amennyire hasznos tud lenni az általunk és értünk létrehozott dolgok tömkelege, legalább annyira ellenünk is. Mértékletesség a kulcs. A javak felhasználásának módja, annak megértése és rendeltetésszerű használata.
Tudni kell nemet mondani, változtatni, nem csak sodródni azzal a bizonyos árral. Gondolkodni nem ódivatú. Nem lesz ezektől a vívmányoktól világvége, ugyan a társadalom manipulálható része követi a trendet, de találni fogsz ezután is számodra megfelelő, az értékrendedet is magáénak tudó IRL p*ncit.
Kicsit elkalandoztam így a végére, nézd el nekem kérlek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest