Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én igyekszem rugalmasan kezelni az ilyet, de ha beleírom a hirdetésbe (mindig! beleírom), hogy itt és itt, valaki meg hót ellentétes irányba akar elrángatni, különösen olyan időpontban, ami nekem nem jó, attól én is falramászok. Néhányan azt hiszik, hogy az embernek az élete forog kockán, ha nem adja el azonnal, amit árul az első jöttmentnek, aztán ebből kiindulva igyekeznek minél nagyobb arcátlanságot előhúzni a kalapból. Mert ugye ide tartozik a "mennyit engedsz a feléből" és társai is... én már rég nem foglalkozok ilyenekkel. Aki idióta, azt szó nélkül lepattintom, gondoljon amit akar.
Volt olyan, hogy megbeszéltem valakivel, hogy házhoz jön (monitor), megvolt, hogy mennyi pénz stb. Hív, hogy már itt van pesten, fél óra múlva érkezik. De tankolnia is kell, hát leugrik több, mint egy ezres, mert nincs több pénze. De vinné ám így is. Mondtam neki, hogy barátom... no deal. Amit megbeszéltünk, azt megbeszéltük. Ő legalább nem anyázott, tényleg el akarta vinni, úgyhogy kicsit szomorú volt. De attól még az efféle hülyítésre nem vagyok vevő, mert nyilvánvalóan tudta előre, hogy nem lesz elég a lóvé. Másnap elvitte valaki más (kérdés nélkül jött, nem alkudott, megnézte, aszonta jó, fizetett, csőcsumi).
Új hozzászólás Aktív témák
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest