Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én igyekszem rugalmasan kezelni az ilyet, de ha beleírom a hirdetésbe (mindig! beleírom), hogy itt és itt, valaki meg hót ellentétes irányba akar elrángatni, különösen olyan időpontban, ami nekem nem jó, attól én is falramászok. Néhányan azt hiszik, hogy az embernek az élete forog kockán, ha nem adja el azonnal, amit árul az első jöttmentnek, aztán ebből kiindulva igyekeznek minél nagyobb arcátlanságot előhúzni a kalapból. Mert ugye ide tartozik a "mennyit engedsz a feléből" és társai is... én már rég nem foglalkozok ilyenekkel. Aki idióta, azt szó nélkül lepattintom, gondoljon amit akar.
Volt olyan, hogy megbeszéltem valakivel, hogy házhoz jön (monitor), megvolt, hogy mennyi pénz stb. Hív, hogy már itt van pesten, fél óra múlva érkezik. De tankolnia is kell, hát leugrik több, mint egy ezres, mert nincs több pénze. De vinné ám így is. Mondtam neki, hogy barátom... no deal. Amit megbeszéltünk, azt megbeszéltük. Ő legalább nem anyázott, tényleg el akarta vinni, úgyhogy kicsit szomorú volt. De attól még az efféle hülyítésre nem vagyok vevő, mert nyilvánvalóan tudta előre, hogy nem lesz elég a lóvé. Másnap elvitte valaki más (kérdés nélkül jött, nem alkudott, megnézte, aszonta jó, fizetett, csőcsumi).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- PLC programozás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest