Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Meg lehet oldani, mint más játékoknál is. Időközönként valamilyen erőforrás költségre behívsz gépeket a légtérbe, akik végeznek egy támadás és elhúznak a térképről (vagy lelövik őket). Nyilván nem a légicsata a hangsúlyos a játékba, annak inkább kiegészítő támogató szerepe lenne.
-
Giovan!
addikt
Szerintem a légierőt nem tudnák rendesen berakni a csatákba. Az űrcsatákat meg tudnák oldani, de azt hogy egy szárazföldi csata közben az égben a légierők is vívják a saját csatájukat, azt szerintem nem lehet összehozni. Egyszerűen túl kaotikus az egész, a dimenziókról nem is beszélve.
-
Nagy.Úr
tag
válasz
bitblueduck
üzenetére
Szintén a Warhammeres GOTY-t várom már régóta, de ha jól emlékszem nemrég jött megint valami DLC a játékhoz, így meg ki tudja lesz-e valaha olyan kiadás. Lehet jobban megéri nekik, ha külön adják a DLC-ket, mint, hogy egybe az egészet, bár szerintem többen vennék úgy.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
bitblueduck
üzenetére
Én meg örülök a warhammerek után.
Még ma is rome 1 med 2-vel játszom. A korai puskás era szerintem nem illik a játékhoz(empire/napoleon), Rome 2 csalódás volt, Attila sem maradt sokáig fenn a gépen.
Végre lesz igazi csetepaté megint.
-
NandorHUN
addikt
Eddigi részek kimaradtak, de már korábban is érdekelt a sorozat szóval lehet ezzel teszek egy próbát..
-
GodGamer5
addikt
Na akkor legközelebb mostmár tényleg jöhet a TW: Warhamer40000

-
Giovan!
addikt
Inkább ez mint az a vikinges dolog, bármikor. Viszont akkor szerintem jönni fog a Keleten játszódó Warhammer III is, hamár a fő történelmi témájú játékukat is Keletre vitték.
-
FLATRONW
őstag
Az utóbbi időben már túl sok Total War játék jött ki.
A SEGA tényleg kiadhatná parancsba az Alien: Isolation folytatását. -
Cagm^c
tag
Annyira nem rajongok a kínai történelemért, de felüdülés lesz, hogy végre nem az Európa térképet kell nézni 200 órán keresztül.

-
bitblueduck
senior tag
kicsit sok a haboru mostanaban. utoljara shogun 2-t vettem meg toluk, aztan minden iranybol betamadtak a DLC-k, meg nem is annyira jott be mint mondjuk a medieval2 es ott elveszitettek. esetleg ha a warhammerbol lesz GotY-szeruseg, akkor ujra hadba vonulok.
szerk: eddig sem a cgi adta el nekem, de ennel semmitmondobb trailert nehez osszedobni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- BMW topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest