- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Sokáig vártam, de már nem érdekel
-
krx21
nagyúr
Pont ezt mondom én is... Amúgy meg szintén igen hiteles csatornán, a hardver paraméterek is kint vannak a neten, bár még nem hivatalos, de annál csak erőssebb lehet az új xbox árnyékában...
A lényeg, hogy sima slimbe nem fogok gondolkodni, miért is tenném. Abban az a ráció maximum amit a kolléga írt, hogy csak az lesz a neo mellett egy idő után, hisz azt biztos olcsóbb gyártani...orichalcos: Nekem hiteles, biztos vagyok benne, hogy lesz...
-
konikan
aktív tag
Szó volt erről a konkurens részéről is, hogy akkor egy kicsit érvágás bejelenteni egy Slim verziót a gépből, ha vele egy időben, vagy kicsit később bejelentenek egy erősebb modellt.
Nem tudni mekkora lesz az árrés a két modell között, de ha számottevően nem nagy, akkor én nem vennék Slim gépet, hanem az újabbat.
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
Kérdés, hogy ki vesz slimet, mikor vele együtt jön a NEO???
-
Mister_X
nagyúr
Igazából az eredeti PS4 konstrukciója is "életveszélyesnek tűnik" (erős hardver, kis ház, beépített táp), és ezt meg fokoznák a ház csökkentésével?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Ps4 Játékok Gyűjteményből
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- ELADÓ nintendo switch OLED konzolok és kiegészítők
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest