Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parano1d
tag
válasz
janos666 #155 üzenetére
Most mi nonszensz azon amit írtam?
Közel=30/40/50cm, nem definiáltam, de nyilvánvaló mire gondoltam (perifériás látásból kiesik a képernyő nagy része...) és ezért nincs értelme."Ez pusztán attól függ, hogy milyen messziről nézed és mekkora a képernyő."
"pontosan ugyan annyi értelme lesz az élsimításnak 1k-n, 2k-n, 4k-n és 8k-n is"
Hogy a "képleteddel" válaszoljak, nagy átmérőjű megjelenítőhöz egyre közelebb kell ülni, hogy meglásd a különbséget. Szóval igencsak függ a felbontástól is, hogy van-e értelme az élsimításnak.(egyre kisseb az a tartomány ahol már látod a különbséget, és még látod az egész képernyőt) és még ebben a tartományban is kevésbé észrevehető a különbség.
De biztos mind1 a felbontás, ha te azt mondod. Én mentem aludni a részemről jó éjt.
-
Parano1d
tag
válasz
janos666 #153 üzenetére
Na látod ezért nem tudnak olyan videokártya tesztet csinálni, ami mindenki igényeit kielégíti.
Ha bármit megmagyaráz valaki, akkor mások megmagyarázzák a "bármi" ellentétét
A hozzászólás első felével kapcsolatban még annyit, hogy 4k-s megjelenítőnél kis méretben nem szükséges élsimítás, nagy méretben pedig úgysem közelről nézed alapesetet vettem számításba.
Lehet közelről nézni egy 65"-os monitort is, csak nincs sok értelme véleményem szerint.
(tudom vannak olyanok is, akiknek még telón is kevés a FHD, azok nyugodtan költsenek vagyonokat a számítógépükre is, engem nem fognak tudni meggyőzni, hogy van értelme) -
Joshi
titán
Számomra az a röhejes, amikor mindenki a jövőbiztos architektúráról beszél az AMD-nél. Soha a büdös életben nem volt még jövőbiztos vga meg nem is lesz. Olyan ütemben fejlődik a számítástechnika, hogy én azon csodálkozom hogy ezt még elhiszi valaki.
Nagyjából 2-3 évente muszáj lecserélni a vga-t, mert jön egy kedvenc játék ami fosul megy rajta. Pont a Microsoft fog egy jó DX-et készíteni mi? Azért járunk már a 12-es verzió számnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Jövedelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- Asus Rtx 4060 Ti Dual OC Garanciális
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest