- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sysindd*
csendes tag
válasz
csmiklos-35 #1 üzenetére
Szia, Miklós!
Ha 47000 milliamperórás lenne az az akku, akkor tizenkétszer jobb lenne a fajtársánál?
Esetleg nem akkora az igénye, hogy ez a nyolcezres kellett bele? Mennyit megy, ez a fontosabb, szvsz. Mindenki csak méreget, nézi a szintetikus teszteket, a multifunkci kapacitásokat, de én nem kütyüzni akarok, hanem használni, mondjuk öt órán át, aztán töltöm, ha kell.
Na, jó éjcakát. -
csmiklos-35
csendes tag
Szerintem jó kis gép, ilyet akarok venni.
Kivették belőle a HDMI-t, amit kicsit sajnálok, állítólag gyenge a hangja, de ki akar egy ekkora tepsin zenét hallgatni út közben és nincs bluetooth, ami a telefon hiányában nem egy nagy tragédia. Ahogy a GPS is useless egy ekkora méretnél szerintem.
Ellenben a kijelzője összemérhető az Ipad2-vel és fényévekkel jobb a sima 100s wayteq-nél:
régi-új wayteq: http://www.youtube.com/watch?v=vc45qh7AWpw
új wayteq kontra ipad: http://www.youtube.com/watch?v=XyWQMVCebDk
Van benne egy 8000(!!!) milliamperórás aksi, ez majdnem 3× annyi, mint ebben a kategóriában szokásos. 1GB DDR3 ram, sok giga belső memória.
Szerintem nagyon jó paraméterek 60 ezer forintért újonnan.
Egy tabletnél a nagy aksi és a szép kép a legfontosabb szerintem, ez tudja mindkettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ROG Strix Helios GX601
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest