- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
"küldött nekem egy körelvelet, amit egy neves befektetési szakember szerkeszt." hat en inkabb ugy sejtem hogy a team brainstormingolja es szerkeszti kozosules utan
/amin hala az egnek egy-ket cuccom ottpihen:- )))/udv
neduddki
-
talmida
Közösségépítő
A tőzsdén nagy pénzt lehet nyerni, de nagyot lehet bukni is. Sőt. Mindent el lehet veszteni.
Különösen a címben emítetteknek.Én adalbert1 nek adok igazat. Veszélyes....
Másrészt kérdezz meg bmelyik brókert, hogy ő konkrétan mennyi pénzt csinát már a tőzsdén? ...és miből él? Hidd el, hogy, aki tanácsadásból él, az nem a tőzsdén szedi meg magát. (Na és abszolút be is van biztosítva, mert, ha mégsem jött be a tanácsa, tuti, hogy előre megmondta neked, -mint azt mindenki tudja, - hogy a tőzsdén is vannak váratlan fordulatok, mint 2000-ben is...mégha mégúgy "kiszámítható" is a csartok alapján....feltéve, hogy jól tudsz csartot olvasni.
Abban is biztos lehetsz, hogy, aki nagy pénzt csinál a tőzsdén, az meg nem köti az orrodra a tippjeit....magyarul nem ad tanácsokat
Ha "rossz világ" közeleg az insiderek a lehető "legcsöndesebben" hagyják el a tőzsdét...nem pedig nagy csidadrattával.
Sajnos.Mellesleg tanácsot adni a legkönnyebb ...miután van egy kis -a címben említetteknél nagyobb tudásod a marketről és annak működéséről. Ez az egyik legjobban fizető szakma. Komolyan. Adj tanácsot a balekoknak!
Tíz éves marketozás után már nagymester lehetsz tanácsadásban, DE ez abszolút nem jelenti azt, hogy a gyakorlatban is tudsz pénzt csinálni. Ha egy bróker azt mondja, hogy tíz éves gyakorlata van, az egy nagy nulla még. AZT mutassa meg, hogy mennyit nyert és, ami még ennél is fontosabb, hogy mennyit vesztett azóta..
Szóval...nem kell rám hallgatnod, de én valami más, gyakorlati hasznú dologba fektetném a pénzem a helyedben. Bármibe, ami viszonylag maradandó fizikális, kézzelfogható értéket képvisel. -
JoeYi
őstag
-
Bibby
addikt
A középiskolákban kötelező alapfokú pénzügyi oktatásnak kellene lennie.
Amíg ez nincs meg addig hiába várjuk el hogy az emberek nagy része foglalkozzon a témával. Addig maradnak a tévhitek mindenkiben: befektetés = elvesztett pénz, bank = biztos pénz. Na meg addig maradnak a hitelt hitelre váltó, eladósodó családok is.
-
paramedic
aktív tag
-
Wolverine
félisten
Azért ha valaki nekem 11 év alatt garantált 600%-os hozamot ígér, alapból furán nézek rá - a tőzsde ugyanis nem egy olyan dolog, aminél garantálni lehet a folyamatos emelkedést... (lásd a mostani eséseket: az amerikai hitelpiaci omlás épp most érte el a bankokat, és bizony hirtelen az indexek elkezdtek süllyedni...) Aki a folyamatos emelkedésre épít, az a lufit szeretné addig fújni, amíg csak lehet - viszont nagyot fog koppanni, ha az a léggömb kipukkad
Mindemellett magam is pénzügyi képzés nélküli ember vagyok, így nagyon sok dolgon nem látok át, de az irreális számokra hajlamos vagyok fefigyelni. -
^Bundi^
őstag
Tóth András nem zseni, csak brókernetes(ergo az ingyenes sem lesz ingyenes
)
a ChinaMax tényleg jo okt 31ig lehet jegyezni
azért én a 11 év alatt 600% tól óvakodnék, de az természetesen igaz, hogy csak a jómagyar nép az akinek ekkora mennyiségű pénz állna a bankban vagy mijobb a párna alatt...
akinek van esze beteszi vmilyen befektetési alapba.adalbert : a chinamaxon nem lehet jelenleg bukni, mert tőke és hozamgarantált
legroszabb esetben 1 en kifizet ami kb 2* ese ha nem több mint a mostani..tehát legroszabb esetben 10év alatt megduplázod a pénzed. (sajnos nemtudom a mostani értéket)befektetéskalkulátor : 12% évi hozammal és költségek nélkül = marhaság
-
adalbert1
veterán
Azért alacsonyabb hozamú hosszú távú befektetésnél nem árt az inflációval se számolni.
szerk.: ami a kalkulátorban van, az se egy bonyolult számítás...
szerk2.: ami magas hozammal kecsegtet az általában elég kockázatos befektetés, a helyedben nem tenném az összes pénzem ilyenbe, csak egy kis részét... Ha bejön úgyis kaszálhatsz rajta, viszont ha bukta van akkor csak a kis rész megy el.
-
ati012
őstag
Milyen igaz az írás. Gratula!
(ui.: meghajlok a magyarbirkák előtt
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Huawei P30 Lite - éles a kontraszt
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Steam Deck
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest