- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Beírom ide is, hátha valaki innen értesül róla:
Hírek, fejlemények: Helyreállt a domain, az oldal elérhető a régi helyén a végleges formájában, használjátok továbbra is egészséggel és reméljük jövő ilyenkor már szólni is fognak mielőtt váratlanul gondolnak egyet és inaktiválják
Bocsánat a kellemetlenségekért.
Üdv.
-
JoeYi
őstag
azt álmodtam, hogy visszatértek a képeim, hülye álom mi?
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Szerencsére megláttam ezt a topikot éppen. A helyzet az, hogy én is értetlenül állok a dolgok előtt, ugyanis nem az én hibámból nem látszanak a képek. Felléptem a szerverre, minden a helyén van, tehát a képek megvannak, a baj csak az, hogy a domainem, ahol tároltam a képfeltöltőt valamiért nem elérhető, valószínűleg a névszerver hibájából. Már tegnap hajnalban sem volt jó és most sem az. Megpróbálok utána nézni a dolgoknak, ugyanis úgy terveztem, hogy az a képfeltöltő ott marad, nem számít, hogy már a PH! motorba is beépítésre került hasonló funkció. Legyetek türelemmel, remélhetőleg hamarosan minden elérhető lesz a régi helyén és a beillesztett képek is megjelennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Egyéni arckép OFF
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- World of Tanks - MMO
- Filmvilág
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest