Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
Habár nem vagyok gépész és nagy autóbűvész, nem értek egyet azzal, hogy a modern benzinesek esetében nem kell költeni a turbóra és a kettőstömegűre, míg egy dízel esetében meg visszafizeti az ember ennek az árában a megspórolt üzemanyagot. Mivel manapság mind a benzines és dízel turbós motorokban is benne van majdnem ugyanaz a javítási költség, ill. az üzemanyag árakban sincs óriási különbség Magyarországon, így már szinte egyedi elbírálás alá esik, hogy valaki a benzinest vagy a dízel motorral szeret gépet veszi meg.
Habár én közel 240 ezer km-t vezettem szívó benzines autót és ugyanennyit turbós dízelt, és a dízel motor turbója megadta magát közel 300 ezer km-es korában, magamnak a privát autózásomra (kb. 25e km/év) egy régebbi szívó benzinest vennék (már alig van ilyen az utakon), de a céges autóhasználatra (régebben ez kb. 80e km/év volt) minden további nélkül megvennék egy modern turbós dízelt, mivel nekem személy szerint ha már az autóban kell töltenem az időm egy jelentős részét, legalább nyomaték legyen benne és élvezzem a megtett utat :-)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ismét eltelt egy év. Ahogy tavaly is számot vetettem, úgy idén is dobok ide egy kis összegzést mibe is fáj az autós...
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amatőr csillagászat
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen program, ami...?
- Politika
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest