Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
"- Most speciel csak ott mentünk bringaúton, ahol nem okozott időhátrányt, de egyébként az északi parton szerintem messze átlagon felüli Magyarországon, a délin pedig átlagos, de túrázáshoz megfelelő."
Arról az északi partról beszélünk, ahol végig felnyomták a fa gyökerek az utakat, 2 biciklis épphogy elfér egymás mellett, 90 fokos kanyar az általános vonalvezetés (természetesen bozótossal az út mellett, hogy ne lehessen belátni), és a szerencsétlen biciklizőket felküldik Badacsonylábdihegyre?
Persze kb. Tihanytól egész vállalható, de hogy messze átlagon felüli, azt még arra se mondanám, inkább csak hozza az elvárható szintet... ehhez képest én déli parton gond nélkül végigjöttem, nem tudom ott mi a probléma.Miután elküldtem a hsz-t rájöttem a titok nyitjára: montis a srác és versenymontival ment körbe, így nézve vajsima az út

Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen monitort vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Persze kb. Tihanytól egész vállalható, de hogy messze átlagon felüli, azt még arra se mondanám, inkább csak hozza az elvárható szintet... ehhez képest én déli parton gond nélkül végigjöttem, nem tudom ott mi a probléma.