Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
"- Most speciel csak ott mentünk bringaúton, ahol nem okozott időhátrányt, de egyébként az északi parton szerintem messze átlagon felüli Magyarországon, a délin pedig átlagos, de túrázáshoz megfelelő."
Arról az északi partról beszélünk, ahol végig felnyomták a fa gyökerek az utakat, 2 biciklis épphogy elfér egymás mellett, 90 fokos kanyar az általános vonalvezetés (természetesen bozótossal az út mellett, hogy ne lehessen belátni), és a szerencsétlen biciklizőket felküldik Badacsonylábdihegyre?
Persze kb. Tihanytól egész vállalható, de hogy messze átlagon felüli, azt még arra se mondanám, inkább csak hozza az elvárható szintet... ehhez képest én déli parton gond nélkül végigjöttem, nem tudom ott mi a probléma.Miután elküldtem a hsz-t rájöttem a titok nyitjára: montis a srác és versenymontival ment körbe, így nézve vajsima az út

-
Cathfaern
nagyúr
Ez túlzás ha nem profi versenyre mész. Ha előtte 2 napban nem csinálsz semmi fizikailag kimerítőt (edzés, egész kert egyben felásása, stb.), akkor normális táplálkozás is bőven megfelelő. Ha amatőr versenyre mész, akkor meg pluszba figyelj oda előtte nap, hogy picit több szénhidrátot vigyél be mint szoktál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze kb. Tihanytól egész vállalható, de hogy messze átlagon felüli, azt még arra se mondanám, inkább csak hozza az elvárható szintet... ehhez képest én déli parton gond nélkül végigjöttem, nem tudom ott mi a probléma.