Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
a legtöbben akik kimennek, nem az 1-2 centivel nagyobb tvért teszik, mint írtam, sajnos eljutottunk oda hogy vannak olyanok, akiknek ennél sokkal több forog kockán. Teszem azt, apuci-anyuci nem tud házat-lakást venni neki, és nem akar 30-35 éves korában is albérletben élni vagy 50 éves koráig nyögni a lakásrészleteket....mert szerintem nem ennek ellene lennie a hazai kilátásoknak, vagy szerinted igen ?
"Egyebkent meg elszomorit az, hogy mar megint eljutottunk oda, hogy a pénztarca a legfontosabb. Nem az." Mint írtam, a külföldön szerencsét próbálók jórésze kilátástalanság miatt, vagy egzisztencia teremtés okán került külföldre. Ez nem jelenti azt hogy nem szereti a családot, csak mint említett példa, nem a nagyszülőknél csövezve szeretné nevelgetni az onokát az illető mert nincs pénz saját lakásra - kocsira, vagy mert nem akarja a 30-50 közötti lakástörlesztést évtizedekig fizetni a magyar "sztárfizetésből". Tudom, ezek anyagi javak, ami ellen szónokoltál, de az ember már csak olyan, hogy szereti ha van neki is az, ami az átlagnak. De hogy már egy családbarátibb példával is hozzájáruljak, több esetben is hallottam olyanról aki azért vállalt külföldi kiküldetést, hogy az esküvőre összespóroljon, mert hazai viszonylatban azt sem tudták volna belátható időn belül megtenni.
Szvsz nem bűn, és nem a magyarságra nézve égbekiáltó cselekedet külföldre távozni bizonyos időszakra. Manapság szokás azzal jönni, hogy ő nem hagyja szarban a hazáját, mert ő magyar. Gratulálok neki, ez még nem jelenti azt, hogy másnak egy 40-50 nm lakás az álma, 10 évnél régebbi autóval, és évek múltán is 80 ezres fizetéssel, és 20x végig kell rágnia hogy tud e vállalni egyáltalán gyereket vagy sem.....mint írtam, attól hogy pár évet lehúz, nem lesz hülyébb csak világlátott az ember. Sokan meg úgy vannak, hogy nem tetszik nekik a ciklámen az erdőben, vagy már látta eleget, élete az embernek meg csak egy van, amit nem hszem hogy egy akkora ország ismeretével kellene csak eltöltenie mint a mien. A legtöbbünk nem teheti meg hogy csak úgy körbejárja a világot, ellenben van lehetőség meló mellett is látni más helyeket.
Mindjárt megye, és szembeköpöm magam, én pénzéhes állat, hogy a rövidke életemben nem csak egy 200 ezres várost akarok látni, vagy a 20 éves opel kadettnál többre vágyok. Fujj, én mocskos kapitalista
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest