Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
Ugyan már, szerinted ez akadály?
Már rég vannak 256 GB-os pen drive-ok, amikben csak egy chip van!
Ebből 8 az SSD-re, azt tessék, 2 TB!
A fogyasztóknak szánt ár dönt; jelenleg az 512GB-nál nagyobb SSD-re nagyon kevés a vevő, de majd eljöhet a TB-os SSD-k kora is, csak idő kérdése.Egyébként az hiszem OCZ-nek régen volt 3,5"-os 512GB-os SSD-je, csak már kifuttatták.
Itt is van; OCZ Colossus
Ezt is inkább a "fíling" miatt csinálják ekkorára, nem azért, mert nem tudnák megoldani 2,5"-ban. -
Angel1981
veterán
-
Angel1981
veterán
Te aztán kemény legény vagy!
#38 Silentfrog: át ez az! Ezért kényes kérdés, hogy mi számít"rendeltetésszerű" használatnak?
Megértelek, hogy "csak úgy" használod, de kérdés, hogy ebbe beleköthet-e a bolt?Olyan esetről tudok, hogy olcsó nyomtatót vett egy cég "nagyipari" használatra, és amikor kb. fél év után meghibásodott, és vitték gariztatni, elutasították a keresetet, mert "nem rendeltetésszerű" volt a használat. Vagyis; egy olyan nyomtatóval nyomtattak napi 5X mennyiségű lapot, amit napi 1X mennyiségű nyomtatásra terveztek - ezt mondjuk valamennyire meg tudom érteni, kérdés, hogy ez az SSD-re is átvihető-e?
Végül is ha a gyártó maga leírja, hogy idő / írási ciklus, akkor igen.... -
Angel1981
veterán
Ez most tényleg így működik?
Komolyan kérdem!Tegyük fel, ott van a jótállási jegyen feketén-fehéren, hogy "3 év teljes körű garancia".
Elhasználódik bő 2 év után, visszaviszed, se külsérelmi nyom, semmi más, és a bevizsgálás után azt mondják, hogy "Bocsi, túlírtad, ez bukta"?
Mondjuk van olyan, hogy "nem rendeltetésszerű használat" - ez akkor az? -
Angel1981
veterán
Én is pont erről értekeztem nem rég egy másik topicban.
Mondjuk ezen az 500-as értéken kicsit én is megütköztem, ha ilyen mértékben csökken, akkor a következő generációnál már tényleg be kell kalkulálni olyasmiket, hogy inkább nagyobbat vegyen az ember, és legalább a harmadát hagyja szabadon.
Amúgy respect magáért a 19nm-es gyártásért!Egyébként a cím kicsit nesze semmi, fogd meg jól, pont az árról nem tudtunk meg semmi!
Mindenki tarolna jó árral, csak hát nem mindig jön össze!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Lehet piaca az új tárolóknak, ha valóban sikerül jól beárazni.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AM 5 lapok
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest