- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire #8 üzenetére
Ejj, és mennyivel jobb. eMMC, DDR3, gigabit ethernet. Kár volt linkelned.
-
Igen, olvastam, hogy csak c# környezet futtatása lesz rajta, bár nyilván megoldják majd. Nem vonz, én az RPi-s fejlesztések miatt újra elkezdtem most a Lazarust (Python nekem nem jött be), és nagyon-nagyon jól elvagyok ezzel a környezettel.
Ha jön simán fut rajta az Ubuntu, azt azért megnézem, mert Raspbian alatt pl. szívni lehet i2c-vel.Bambano: egyikben állítólag már az a válasz, hogy 5 hét a szállítás. Pedig szerintem holnap én is megrendelem. Még alszom rá egyet.
-
Azt azóta megtudtuk, hogy ez a windows biza nem az a windows. A Linux még mindig marad alap otthoni rendszernek. A gui nélküli windows, amit ez kap, csak nagyon speciális feladatokra lesz alkalmas.
-
Speeedfire
félisten
Azért az Odroid C1 sem rossz ebben az árban.
-
Ideje volt már lecserélni az ARM11-et. Az a "6x performance" jóval több, ha a procit számoljuk.
-
Ellia
addikt
Windows 10 for Raspberry Pi 2 ez még érdekes lehet, na meg az ára: 35$
-
Sajnos SATA továbbra sincs, de ezzel én együtt tudok élni. Jó lenne, ha minél előbb boltokba kerülne. Éppen vásárlás előtt állok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest