Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ejj, és mennyivel jobb. eMMC, DDR3, gigabit ethernet. Kár volt linkelned.

-
Igen, olvastam, hogy csak c# környezet futtatása lesz rajta, bár nyilván megoldják majd. Nem vonz, én az RPi-s fejlesztések miatt újra elkezdtem most a Lazarust (Python nekem nem jött be), és nagyon-nagyon jól elvagyok ezzel a környezettel.
Ha jön simán fut rajta az Ubuntu, azt azért megnézem, mert Raspbian alatt pl. szívni lehet i2c-vel.Bambano: egyikben állítólag már az a válasz, hogy 5 hét a szállítás. Pedig szerintem holnap én is megrendelem. Még alszom rá egyet.
-
schawo
titán
Azt azóta megtudtuk, hogy ez a windows biza nem az a windows. A Linux még mindig marad alap otthoni rendszernek. A gui nélküli windows, amit ez kap, csak nagyon speciális feladatokra lesz alkalmas.
-
Speeedfire
félisten
Azért az Odroid C1 sem rossz ebben az árban.
-
ivana
addikt
Ideje volt már lecserélni az ARM11-et. Az a "6x performance" jóval több, ha a procit számoljuk.
-
Ellia
addikt
Windows 10 for Raspberry Pi 2 ez még érdekes lehet, na meg az ára: 35$
-
Sajnos SATA továbbra sincs, de ezzel én együtt tudok élni. Jó lenne, ha minél előbb boltokba kerülne. Éppen vásárlás előtt állok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest