Olyan nekem is volt már, hogy máshol ébredtem, mint ahova lefeküdtem és nem emlékeztem közben semmire, de konkrétan ***** jót aludtam, szóval nem zavart.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [ollie:] Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [FireFox1996:] 2024 őszi fórum peca
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [GoodSpeed:] ASUS TUF VG249Q Gaming monitor 144 Hz-ről ASUS TUF Gaming VG27AQ 165 Hz-re
- [Re:] [Jack Hunter:] Közösségi tér konfliktus
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
addikt
Utoljára akkor volt ilyesmi képszakadás, mikor életemben először csúnyán berúgtam velük. Mikor az alkohol tartalmú folyadék elérte kellő hatását, fogtam magam és leültem az utca közepére beszélgetni egy fehér cicával. Nem volt kíváncsi a hülyeségemre, faképnél hagyott, cserébe megátkoztam. Arra emlékszem még, hogy haveroktól elköszöntünk, elindultunk lefelé a szomszéd utcában.
Reggel szintúgy kérdeztem öcsémet, mit csinátam. Szerinte nagyon nehéz volt tőlem elkérni a lakáskulcsot.
Ezen úgy ahogy van szakadok...
[ Szerkesztve ]
Asszem mindenféleképpen!
JetiRulez
őstag
Teljesen mindegy, hol, csak jól lehessen aludni. Ez a lényeg.
Nagyon rossz első ízben megtapasztalni a másnaposságot.
A széket pedig most sikerült megcsinálnom. Itt van szétszerelve a régi görgős székem, ami már nincs jó állapotban, de még rá lehet ülni és van kettő épséges kereket (még kettő, ami elfogadható állapotú).
Keresnem kéne a szék alá valami fa- vagy linóleum lapot. A szőnyeg nem volna tökéletes megoldás. Addig inkább nem mozgolódom vele, mikor rajta ülök.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
(#5) Mr.Csizmás
Mr.Csizmás
félisten
Mikor az alkohol tartalmú folyadék elérte kellő hatását, fogtam magam és leültem az utca közepére beszélgetni egy fehér cicával. Nem volt kíváncsi a hülyeségemre, faképnél hagyott, cserébe megátkoztam.
Most már tudom hogy ki vagy
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
JetiRulez
őstag
Ne vedd zokon! Nem volt igazi átok.
Július óta nem is rúgtam be. Néha 1-1 doboz sör.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
bejegyzés Vasárnapi szösszenet
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650 Ti 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Ritkaság! HP Pavilion 17 laptop (17,4FHD/I5-G4/16GB/256SSD/Nvidia2GB)
- DDR5 4800Mhz 2x8gb SO-DIMM Laptop memória, RAM
- Kedvező ár! Lenovo Ideapad laptop (15,6/i5-G4/8GB/128SSD/Dedikált/Magyar)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar