Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Teljesült már az átok?

-
JetiRulez
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ne vedd zokon! Nem volt igazi átok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Július óta nem is rúgtam be. Néha 1-1 doboz sör. -
Mr.Csizmás
titán
Mikor az alkohol tartalmú folyadék elérte kellő hatását, fogtam magam és leültem az utca közepére beszélgetni egy fehér cicával. Nem volt kíváncsi a hülyeségemre, faképnél hagyott, cserébe megátkoztam.
Most már tudom hogy ki vagy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
JetiRulez
őstag
Teljesen mindegy, hol, csak jól lehessen aludni. Ez a lényeg.

Nagyon rossz első ízben megtapasztalni a másnaposságot.
A széket pedig most sikerült megcsinálnom. Itt van szétszerelve a régi görgős székem, ami már nincs jó állapotban, de még rá lehet ülni és van kettő épséges kereket (még kettő, ami elfogadható állapotú).
Keresnem kéne a szék alá valami fa- vagy linóleum lapot. A szőnyeg nem volna tökéletes megoldás. Addig inkább nem mozgolódom vele, mikor rajta ülök. -
EczkE
veterán
Utoljára akkor volt ilyesmi képszakadás, mikor életemben először csúnyán berúgtam velük. Mikor az alkohol tartalmú folyadék elérte kellő hatását, fogtam magam és leültem az utca közepére beszélgetni egy fehér cicával. Nem volt kíváncsi a hülyeségemre, faképnél hagyott, cserébe megátkoztam. Arra emlékszem még, hogy haveroktól elköszöntünk, elindultunk lefelé a szomszéd utcában.
Reggel szintúgy kérdeztem öcsémet, mit csinátam. Szerinte nagyon nehéz volt tőlem elkérni a lakáskulcsot.
Ezen úgy ahogy van szakadok...

-
nem_tom
őstag

Viszonylag tartalmas nap.
-
aero.
veterán
Olyan nekem is volt már, hogy máshol ébredtem, mint ahova lefeküdtem és nem emlékeztem közben semmire, de konkrétan ***** jót aludtam, szóval nem zavart.

Új hozzászólás Aktív témák
- Alaplaphibás Dell Latitude 7490 alkatrésznek eladó
- Herman Miller Aeron B ergonómikus irodai szék
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Synology DS120j NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)