Új hozzászólás Aktív témák

• JetiRulez

őstag

Mr.Csizmás: Lehet az okozója a stressz is. Ugyanis minden lelki bántalmamat és egyéb dolgokat inkább lenyelek és igyekszem ügyet sem vetni rá. Talán ki kéne eresztenem a fáradt gőzt? (Valamit jól szétzúzni.)

Zolaash: A szellemekről olyan véleménnyel vagyok, hogy nem állítom, de nem is tagadom a létezésüket. Majd, ha látok egyet, akkor változik a véleményem.
    És addig ok, hogy diletációs zajok, de még pluszban ráflesselek, hogy esetleg vaki be akar hatolni a lakásba, vagy már be is jutott.

Kareszovics: Füldugóval én sem boldogultam a szívdobogás miatt. Meg, ha hosszú ideig halálos csönd van, az említett zörejek nélkül, percről percre egyre erősebben cseng a fülem. Akkor már legalább a rádiót bekapcsolom.

Alapvetően nem szoktam horrorfilmeket nézni. Még attól is nagyot tudok ugrani, ha az iskolában valamelyik pihent agyú brahiból hirtelen ráteszi a kezeit a vállamra. Máris támadóállásba helyezkedek, aztán persze lehordom mindennek az illetőt.
    A társaság néha megvan a cicám személyében, de inkább ki szoktam rakni az udvarra éjszakánként, mert szokása hajnali 4-től egészen addig keltegetni, míg fel nem kelek.
    Közben gondolkodtam a dolgon és arra a következtetésre jutottam, hogy én valamilyen oknál fogva a haláltól félek a legjobban. Azért lehetnek ilyen képzelgéseim, mert rettegek attól, hogy valaki váratlanul az életemre tör. Nem tudom mi válthatta ki, mert nem volt még halálközeli élményem...tudtommal.

Új hozzászólás Aktív témák