- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Mr.Csizmás: Lehet az okozója a stressz is. Ugyanis minden lelki bántalmamat és egyéb dolgokat inkább lenyelek és igyekszem ügyet sem vetni rá. Talán ki kéne eresztenem a fáradt gőzt? (Valamit jól szétzúzni.)
Zolaash: A szellemekről olyan véleménnyel vagyok, hogy nem állítom, de nem is tagadom a létezésüket. Majd, ha látok egyet, akkor változik a véleményem.
És addig ok, hogy diletációs zajok, de még pluszban ráflesselek, hogy esetleg vaki be akar hatolni a lakásba, vagy már be is jutott.Kareszovics: Füldugóval én sem boldogultam a szívdobogás miatt. Meg, ha hosszú ideig halálos csönd van, az említett zörejek nélkül, percről percre egyre erősebben cseng a fülem. Akkor már legalább a rádiót bekapcsolom.
Alapvetően nem szoktam horrorfilmeket nézni. Még attól is nagyot tudok ugrani, ha az iskolában valamelyik pihent agyú brahiból hirtelen ráteszi a kezeit a vállamra. Máris támadóállásba helyezkedek, aztán persze lehordom mindennek az illetőt.
A társaság néha megvan a cicám személyében, de inkább ki szoktam rakni az udvarra éjszakánként, mert szokása hajnali 4-től egészen addig keltegetni, míg fel nem kelek.
Közben gondolkodtam a dolgon és arra a következtetésre jutottam, hogy én valamilyen oknál fogva a haláltól félek a legjobban. Azért lehetnek ilyen képzelgéseim, mert rettegek attól, hogy valaki váratlanul az életemre tör. Nem tudom mi válthatta ki, mert nem volt még halálközeli élményem...tudtommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest