- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufferzóna
tag
(#138) Xaels: "Hát az sem volt full fém."
Igazad van, az egyik sarkánál műanyag. Mondjuk az sem segített rajta, gyengék a vételi tulajdonságai.
(#141) quailstorm: "Értettem, körben fém, sokszor előfordulhat hogy kitakar, főleg panelben, vagy toronytól távol. Attól függetlenül viszont király telefon volt a maga idejében."
Tényleg nagyon jó telefon volt, de ami gyengén veszi a jelet, az nekem nem kell... Kis térerejű helyen lakom, kulcsfontosságú szempont a telefonválasztásnál, hogy tudjak vele telefonálni.
Annak idején például nagyon tetszett a HTC Desire is, de telefonnak az sem volt alkalmas... Az Arc S-hez megvettem a két gyári csúcs fülest (LiveSound, MW600), az Arena a saját fülesével kb. két kategóriával jobban szól náluk... Tényleg óriási a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen autót vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vírusirtó topic
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 128SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest