Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Hunter
tag
Hát én is.
Vezérléscsere megvolt, vízpumpával együtt, meg generátorszíjat, trafókat, gyertyákat, légszűrőt, olajszűrőt, olajat, lambda szondát, ablaktörlő motort, hátsó tárcsafékeket kapott, meg egy új hűtőt is. Az Opel nagy érvágás volt, de az az én hibám is volt, hogy gallyrament. Hamar autónak hamar vége lesz. A Levéltetű viszont márkaszervizben lett megcsinálva, garanciát is kaptam, van anyagi tartalék is, ha hozzá kellene nyúlni, szóval minden adott az életben tartásához.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vezérléscsere megvolt, vízpumpával együtt, meg generátorszíjat, trafókat, gyertyákat, légszűrőt, olajszűrőt, olajat, lambda szondát, ablaktörlő motort, hátsó tárcsafékeket kapott, meg egy új hűtőt is. Az Opel nagy érvágás volt, de az az én hibám is volt, hogy gallyrament. Hamar autónak hamar vége lesz. A Levéltetű viszont márkaszervizben lett megcsinálva, garanciát is kaptam, van anyagi tartalék is, ha hozzá kellene nyúlni, szóval minden adott az életben tartásához.