- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn00k
veterán
Hááát nem tudom, engem nem hatott meg annyira ez a noti, kissé olyan occssóóó beütése van így ránézve, bár attól még lehet bitang erős...
-
kisza25
félisten
kb HD4670 mobility szintjén van több benne a sader(320 vs.400) viszont alacsonyabb a GPU órajele(675Mhz vs. 450Mhz)
itt összeszedtem, pár hasonló kaliberű kártyát+ néhány erősebbet
egy kis tuningal könnyedén 5730 szintjére hozható
-
rizso
veterán
-
bogyo2009
csendes tag
-
Janika!2
aktív tag
-
kisza25
félisten
-
SityiSXT
őstag
Ha már a hűtés szóba esett: ugyan a gyártók (remélhetőleg) igyekeznek normális hűtést bepakolni a laptopokba, de szerintem elengethetetlen az ilyen gépekhez egy laptophűtő használata. Nálam ez bő 10 fokot jelent játék közben.
Aki meg kíváncsi, hogy néz ki egy ilyesmi gép hűtése, tessék (igaz, ez a gép már két éves, de a melegedés problematikája akkor is adott volt) -
Janika!2
aktív tag
"NVIDIA GeForce GTX 280M vagy GTX 285M választható a laptophoz."Ezek a VGA-k milyen asztali kártya sebességének felelnek meg?Gondolom van valami huncutság az elnevezésben...

-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
én tudok kicsit light-osabbat de szerintem tűrhető kombináció:
és az ára 699€(Ausztria Madia Markt)
ASUS N61JV intel i5 430(2,26), 4GB DDR3, 500GB nvidia 325GT
ACER Aspire 5942G szintén i5 430 és HD5650, 4GB DDR3, 500GB, win7HP és szintén 699€(Ausztria Saturn)
szerintem ezek még a józan ész határain belül vannak, csak azt nem értem otthon miért kerülnek ezek rendre több mint 250ezer Ft-ba
-
Napfénysüti
nagyúr
-
kozmi55
tag
Csúnya, vastag, és nem ATI van benne. Ennyit erről.

-
domi007
őstag
Hm, de a haza azert fenyhes muanyag, ha jol lattam....azert 2000 dollarert egy magnezium fedelet legalabb elvarnek....nah mind1

-
Grobber
csendes tag
Húha, régen az IBM notebookjai voltak ilyen vastagok, mondjuk azokban volt floppy, meg LTP port hátul

-
eclipse006
őstag
Belevan ebbe minden rakva,van egy vastagsága..
-
D.Orion
veterán
Most lesem a gyártó oldalát. Van nekik egy 18"-os laposuk is. Abba már képesek voltak 285 SLI-t rakni.
Kicsi lol, hogy a 18"-os kijelző is ugyanazt tudja minden tekintetben, mint a 15"-os. Egyébként ki az aki 1920x1080-ban akar játszani 15.6"-on?Az asztali gépeik sem egyszerűek CF 5970 meg TRi-SLI GTX285, persze van SLI 295-ben is, persze adnak hozzá 1.2kW-os tápot.

-
D.Orion
veterán
Gyönyörű az a VGA benne.
Pusztán kíváncsiságból kérdem: Hol van benne az akku, elől?Ui.: Egyébként a 4.2cm-es vastagságával azért jelentősen nagyobb némely gamer MSI laptopnál, talán a hűtést is nagyobbra tervezték benne.
-
Zanik
addikt
-
Male
nagyúr
-
t72killer
titán
-
Antibazsi
aktív tag
Az utolsó kép és hozzá a szöveg nagyon találó,de így helyesebb lenne: "design your laptop destiny"..mert kb úgy fog belülről megsülni az egész gép egy éven belül. még egy 17-es notiba sem tudnak rendes hűtést rakni izmos vga-hoz,h időtálló maradjon nem hogy egy kisebbe.
Kétszer volt gammer laposom, mindegyik megsült...soha többet.
-
Jim Tonic
nagyúr
-
t72killer
titán
Főleg az áramzabáló GTX 285... Én így képzelek el egy gamer notit, aminek értelme is van (erős, de nem gyilkolja ki az akksit fél óra alatt):
CPU: core i7-620M proci (2.66GHz-3.33GHz, ha a játék nincs komolyan 4+ szálra optimalizálva, akkor az ÖSSZES 4magosnál jobb): fogyasztás 35W
VGA: mobility radeon HD 5730, fogyasztás: 26W
Ennyit egy átlagos noti is megeszik manapság, ráadásul a régebbi játékok simán mennek rajta (és sztem egy starcraft2 se fog gondot okozni neki). Ha vki ennél komolyabb játékost akar, akkor asztali gép.
-
buherka
addikt
15,6 hüvelykes kijelzőn nekiállni játszani, kész bűncselekmény

-
Jim Tonic
nagyúr
-
velizare
nagyúr
-
bocsika
aktív tag
ÓÓÓ, mindig is ilyenre vágytam. Egy akkus sütőlapra.
Azért remélem annyit kibír mire megcsinálom az ebédet a természet lágy ölén. 
Amekkora áramot ez felvesz játék közeben, ha kihúzzuk akkor visszaszámol 10-ről mielőtt leáll.
Amúgy nagyon ütős, tisztelet a kivitelezés miatt. -
Matthu
aktív tag
-
Male
nagyúr
...így képen irtó gagyinak néz ki... hiába drága.
-
Jim Tonic
nagyúr
Újabb topik a "mire jó a gamer laptop" jellegű hozzászólásoknak.
Hatalmas hiba egy DX10.1-es grafikus vezérlő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Mobil flották
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gaming notebook topik
- Napelem
- LEGO klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Építő/felújító topik
- Régi iskola, új diadal: tarol a Heroes of Might and Magic: Olden Era a Steamen
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 - 15.6"iPS 144Hz / RTX4050-6 / i5-12450H 8core12T // 16/512GB NVMeSSD +SZLA / GARANCIA
- Dell Precision 5570 3.5K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G 980 Pro / RTX A2000 8G / IR FPR
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- SJCAM SJ6 LEGEND akciókamera fullos szett 3 akkumulátorral
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kicsi lol, hogy a 18"-os kijelző is ugyanazt tudja minden tekintetben, mint a 15"-os. Egyébként ki az aki 1920x1080-ban akar játszani 15.6"-on?

vagy kiszúrják az ember szemét az i7- 720QM procival, vagy a proci mellé beraknak egy intel GMA grafikust.