Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi94
senior tag
válasz
Blindmouse #7 üzenetére
A tpa 6130-at nem ismerem, viszont a 6120-ról csak jókat hallottam eddig, feltéve ha a táprész jó. Na most ezt az usb ugye alapból elveti, de ez továbbra sem az ic hibája, hanem a konstrukcióé.
Amit én nem értek a cikkel kapcsolatban: ezek a "kacatok" marhadrágák. Ennyiért bőven lehet itthon kisker áron is jobbat szerezni nem beszélve a használt vagy külföldi piacról. Komolyan sírhatnékom támadt, mikor végigolvastam ezt a menetelést a szamárlétrán. Rengeteg kidobott pénz. Én úgy vagyok az ilyennel, hogy ha netán veszek egy túlárazott cuccot, utána szívom a fogam, megpróbálom eladni és venni valamit okosan. Nem egy ilyen kis usbs kütyüt aztán ahhoz ilyen-olyan átalakítókat, aztán hoppá ez pont annyiba került, mint mondjuk egy dactilus vagy egy musical fidelity m1.
No offense, de ez totál butaság.
(A mini méretű csöves cuccokról meg inkább ne is beszéljünk.... Annyi értelme van, hogy világít, amúgy semmi.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Villanyszerelés
- World of Tanks - MMO
- Revolut
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest