Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
opeter87
senior tag
Nagyon jó lett gratulálok

-
nzozz
aktív tag
Már vártam! Jó lett, gratula! 2 befejezetlen írásom elveszett, de annyira nem nagy kár értük....
-
Winner_hun
félisten
Blogtermés:
- ha egy írás címére kattintok akkor a felhasználó oldala jön be, nem az írás
- ha a felhasználóra kattintok nem történik semmi mert az nem link. Szerintem az arcképre és a felhasználó nevére való kattintással kéne a felhasználó oldalának bejönnie, ha az új írás címére kattintok akkor pedig az írásnak bejönnie
- ugyanitt ki van jelezve az új hozzászólások száma (
) de se a szám, se az ikon nem kattintható, nem ugrik a hozzászólásokhoz
- ha valaki több bejegyzést ír egymás után akkor elég gyorsan lenyomja a többi írást. Az előző verzió, mikor csak a felhasználó jött a lista elejére, sokkal jobb volt. Az új bejegyzések (elmúlt 1 nap, 1 hét, akármi) listázására lehetőséget nem látok, régen is hiányolva volt. Lehet rá számítani? -
leslie_smith
aktív tag
Na ez nagyon jó lett
Örülök a széles képarány támogatásnak
Az előzőben az eltoltsága furcsa volt
Ez már lassan tökéletes
-
Dany007
veterán
Hát so-so!
Így 2 doboz sör után csak pislákoltam egy ideig hogy mivan... 
De egyébként nem rossz, elmegy majd megszokjuk.
Egyedül a naracs vs szürke ami nekem annyira nem jön be. De ideje volt már, úgyhogy köszönjük!Szerk.: viszont így fórum alól a fórum színeivel már egyáltalán nem rossz!
Szerk2.: és végre működnek az 1.hsz-ek logout alól is! =) Thx.
-
nortol
senior tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Ha valakinek csak a szépség vakítja el a szemeit, az a lényeget nem is látja...
Ha technikailag nem működik jól az oldal, lehet akármilyen csilivili, akkor is csak egy összegányolt valami lesz.
-
Hu de jó lett. Gratula. Bejövős az új dizájn.

-
hibajelenség:
1. ha egy bejegyzés tartalmaz egy viszonylag nagy képet, akkor az, ahelyett hogy összezsugorodva jelenne meg, mint eddig, most egyszerűen kilóg. pl.: [link]
2. A saját oldalamnál a bejegyzésekben levő képek, amik középre vannak igazítva, balra igazítva jelennek meg. A cikket megnyitva viszont normálisan jelennek meg. -
Apollyon
Korrektor
-
westcoastog
veterán
Nagyon király lett!

-
elithun
őstag
Nagyon tetszetős!

-
Winner_hun
félisten
A rövid úton listából hiányzik az értékelés
-
Švejk
őstag
Übervagány lett, köszönet érte!

Hiba: A személyes bejegyzésnél a főoldalon a kis hozzászólás ikonocska nem irányít át a fórumba rögtön, előbb be kell menni az emberke blogjába, onnan a bejegyzés tartalmára, és csak ott a fórumba.
Vélemény: A régiben szvsz jobb volt, hogy a blogban látszott valamennyi a bejegyzés tartalmából, ha láttam hogy csak egy videó, és én nem akarom megnézni, megyek is vissza. Ha még nem tudom, beleolvasok a szövegbe, eldöntöm érdekel-e. Ehelyett most ott ormótlankodik egy tovább gomb, ami megnehezíti ilyen téren a dolgomat. -
gzbotii
nagyúr
Ideje volt

-
Apollyon
Korrektor
A blogout bejegyzések alá érkezett új hozzászólás notfikésön nem tűnik el miután csekkoltam a topikot. Sőt, eggyel több lesz ha még írok is bele

-
Tetszik, ügyesek vagytok!

A mobil nézetet pedig nagyon várom!

-
PR0JECTNR56
addikt
Várakozásaimat felülmúló módon szép lett, köszönjük.

-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
Épp írni akartam ugyanezt, de mire megtaláltam a releváns topikot, meg is oldották.

(#53) Parci
Mert nem az lenne az alap?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
raskolnikoff
üzenetére
tulajdonképpen egyetértek

-
raskolnikoff
őstag
A legjobb design ami eddig érte a lapcsaládot, megérkezett. Gamepodé a 2. hely.
-
Kube
senior tag
nagyon jól néz ki a logout, már vártam nagyon
gratula -
HuMarc
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Ctrl + görgő lefele
Túl kicsi a géped felbontása. Esetleg próbálj meg egy ctrl + F5-öt, hátha jól tölt be. -
válasz
callmeakos
üzenetére
szánalmas lúzerek vagyunk, hogy 10 perccel az átállás után nem azonnal hibátlan minden
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
quailstorm
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Yep, nekem is ilyen volt, de már jó.
-
r3dsnake
nagyúr
Jól néz ki.
A hardveraprora is ráférne valami hasonló átalakítás.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
meg lehetne azt oldani, hogy a PH! lapcsaládon belül saját betűtípust lehessen beállítani?
nem fontos, de örülnék neki.
meg az is jó lenne, ha 1024-nál nagyobb szélességű monitoroknál is a képernyő teljes egészét lefoglalná a weblap.a mobilos oldalak amúgy fognak kapni valami frissítést? egyszerűen katasztrófa, ahogy most kinéz...

(#44) Parci: akkor az egész lapcsaládot berakom a kivételek közé.

-
Drenadar
veterán
igazán tetszetős

-
Bathalsar
aktív tag
Szuper az új dizájn, vidámak a színek. Egyetlen apró észrevétel ezzel kapcsolatban: a logóban nem elég hangsúlyos a szürke szín, amivel pl. a .hu van írva
Lehetne az is fehér és/vagy világosabb szürke, hogy ne mosódjon össze annyira a háttérrel
-
Rimuru
veterán
A rövid blogbejegyzéseknél nem tetszik az hogy csak folytatás van, plusz egy kattintás és a címből nem biztos hogy kiderül érdekel-e az írás. Gondolom a tényleges olvasásszám mutatása miatt van így, de ilyen szempontból a régit jobbnak találom.
-
Apollyon
Korrektor
Abszolút klassz! Végre középre zárt, és a szín is bejön.) Javaslatokat ide, vagy még a régi, default topikjába?
-
Nagyon szép lett, tetszik.

-
callmeakos
veterán
Kicsit még furcsa, de hamar meglesz szokva.
Köszönjük a munkátokat, csak így tovább

-
törölt tag
balfelso csucsi nekem osszeugrik. ff20.0, 3.5.0-17 x86_64 kernel.

szerk: jo, jo, logout.hu-n sosem jarok egyebkent, ott nem volt kikaccsolva a block

-
bullseye
addikt
A sorköz mintha egy kicsit megnőtt volna a jobb és bal menükben listákban. Gondolom megszokom, de nem tudom mennyire volt szükség rá.
Ill. most nézem, hogy ha valaki személyes blogjára kattintok, akkor eltűnik a saját menüm. Se kedvencek, se itt szóltam hozzá, hogy keveredek vissza?

-
jól néz ki nagyon!

az adblock használatáért is tiltás jár, vagy csak a "reklámozásáért"?

(#37) &rew:
nincs összeugorva. az alsó szeretnék felirat szimplán felesleges oda. -
MARTIN970215
tag
Nagyon jó lett! Twitter oldal mikor lesz?
-
Cucuska2
addikt
Szerintem tömbösíteni kéne a blogbejegyzéseket felhasználó szerint az oldalsó sávon, nem lesz jó, hogy Bluerainbow mindig leradírozza a többit az újabb sorsolásaival.
-
quailstorm
félisten
Nagyon jól néz ki, de azért egy kívánságom lenne. Nagyobb szövegdoboz a logout írásokhoz. Nehezen hiszem hogy 1280 szélesség alatti monitorhoz kéne optimalizálni 2013-ban, és tapasztaltam, mennyire kakkantás 50+ oldalt áttekinteni benne.
-
HuMarc
veterán
A nemtudom-minél szélesebb képeket nem konvertálja az új motor kisebbre. (Tehát a beillesztés után) Pl. [link]
-
Shodan
őstag
Na így kell ezt csinálni, nem úgy mint a hardveraprónál. Nagyon eltalált az új fejléc, grat!
-
Nordic
Közösségépítő
Le a kalappal, szép munka

-
.LnB
titán
Jó lett Gratulálok! Nekem tetszik!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nagyon kellemes a kinézete!
A funkcióknak pedig biztos örülnek a Logout bloggerek. -
Adamis
őstag
Wahh, de meglepődtem, mikor megláttam. Felső könyvjelző sávot használok, és azt hittem, félrenyomtam, amikor bejött az oldal!

-
SlausK
tag
Akkor ezért volt az a rövid 503-as hiba.

A színvilága nagyon el lett találva. Csak így tovább!
-
szab.tam
nagyúr
a másik topicban a kölcsönös kifkakadásunk után, (
), ez kifejezetten tetszik.
(valszeg azért, mert illeszkedik a lapcsaládba, amit már megszoktunk.)
más:
bugokat hol kell jelezni?
itt?de addig is.
rámentem egy bejegyzésemre és a beágyazott linkek csak vastag betűtipusúak, de nem térnek el színben.
(a cikk elején rögtön van 4 is.) -
netpeti98
addikt
Nagyon tetszik!

Üdv netpeti98
-
HuMarc
veterán
Az Irány az oldalamra -ra kattintva elért oldalról nem tudok új címlapos írást írni, csak a címlapos írásokon felül megjelenő [ÚJ TESZT]-re kattintva. Helyette a fent említett helyen egy kövér [RIOS ERROR] fogad az [ÚJ BLOGBEJEGYZÉS] alatt.
Valaki tehetne be screenshotot, nekem most Ubuntu alatt össze van omolva, de emiatt nem indítok újra

-
rankesz
veterán
Szép!
A 404 szerintem nem az oldal hibája, más ph oldalakon is dobja, na meg előbb nekem lehalt a youtube is meg 1-2 oldal, szóval szerintem valami globálisabb a hiba.
-
törölt tag
Tetszik, vidámabbak a színei.
-
greenity
senior tag

-
Nagyon szép és esztétikus. Grat a sok munkához.

-
kispx
addikt
Nekem bejön az új design.
-
Lenry
félisten
ááá, tök jó

nagyon tetszik a fejléc grafikája, ez volt az első, ami feltűnt, de tényleg jó
a többit majd használat utánés akkor rögtön egy nyűg: eddig tetszett, hogy egy adott blogon a címlapos írások kiemelt helyen szerepeltek, most meg eléggé el vannak dugva...
-
schawo
titán
Tetszik, szuper.

-
Cyberpunk
félisten
Jóféle.

-
HuMarc
veterán
2 dolog egyből: A blogbejegyzéseket nem lehet törölni + nem lehet hozzászólni, ha még nincs ott a hsz-box, tehát valaki már nem szólt hozzá a régi rendszerben.
Ja meg cikket sem tudok írni.+ Nagyon tetszik , csak így tovább!

@Blindmouse (#3): Az szerintem nem reklám, hanem a többi oldalra mutató fejléc.
-
Blindmouse
senior tag
Jaja, legalább a reklámok helyett "404 not found" van...
-
brumi1024
veterán
Kicsit meglepődtem rajta amikor bejött, de első blikkre jó lett, gratulálok!

-
Fogadjátok szeretettel!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- Thermaltake Smart Pro RGB 850W
- új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év Apple garancia
- iPhone Air 256GB Space Black színben, bontatlanul eladó!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én legalábbis ott leltem rá az enyémre 

Nem lenne jó vadászni újra, mit is írtam le.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Túl kicsi a géped felbontása. Esetleg próbálj meg egy ctrl + F5-öt, hátha jól tölt be.

(pl.: