- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szcsaba1994
tag
Az Alapítvány-könyvekről is lesz külön kritika, csak előbb a Birodalom szérián még át kell mennem. Közel se tűnik olyan jónak eddig, mint bármelyik robotregény. (Nem asimovi mércével még mindig nagyon jó, csak többet vártam)
Én is elég régen olvastam az Alapítvány és a Földet, de én is úgy emlékszek ,hogy a pszichohistória vagy a Gaia galaxis szintű megfelelőlje, a Galaxia közt kell döntenie, felkészülve egy intergalaktikus háborúra.
Ez is egy olyan döntés, aminél nem lehet egyérteműen megmondani, melyik szolgálja igazán az emberiség érdkeit. Mindenki legyen egy egész része vagy maradjunk "szigetemberek" saját tudattal és emlékekkel?Innen már csak akkor olvasd, ha ne mzavar a Spoiler
Giskard az, aki az egész pszichoshistóriát kitaálja, miután képes az embri gondolatok olvasására és befolyásolására is, ezt a képességet adja át "halálakor" Daneelnek. Kíváncsi vagyok, Seldon hogy szerez tudomást erről a tudományágról, de van egy olyan érzésem, hogy Daneel még a Birodalom-Alapítvány szériák átvezetésénél jelentps szerephez fog jutni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Battlefield 6
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen autót vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest