Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ste
addikt
"Most békében csendben élünk a géppel, és én tudom, ha asszony nem figyel, bármikor bekapcsolhatom a neont, és csak nekem világít." hatalmas komment, a Vicc is nagyon tetszett
Melyik boltról van amúgy szó a cikk-ben?
mod: csak nem a computermode? -
Ironskin
csendes tag
válasz
mexicanraven #1 üzenetére
Én sem vagyok nagy spíler UV-ben, nekem Revoltec-et adtak, ami 8W-os nem fűt, és van egy sima billenőkapcsolója ami egy bővítőkártya takaró lemezbe van beültetve, amit bármelyik szabad helyre betehetsz. Sima Molex 3,5-es csatlakozón kap áramot, saját invertere van.
-
mexicanraven
senior tag
nekem tetszik, csak egy kis plexi kéne bele
egyébként egy kérdés: van egy jó kis aeroengine gépházam, venni akarok neont, de nem tudom, hogy ezekhez van vmilyen kapcsoló vagy szabályzó amivel lehet ki-be kapcsolgatni?? ill az energiát milyen csatin keresztül kapják? nah az uccsó: az igaz, hogy a rosszabb minőségűek fűtenek?? thx és grat a géphez
Új hozzászólás Aktív témák
lo Történt egyszer annyi év után, hogy az Intel úgy gondolta csinálhatna valami igazán jót, de mivel a többi termékét is...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest