Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
sokáig bringával jártam dolgozni budapesten, mígnem egy szép napon a bringaúton ütött el egy doktornő a kocsijával.
koponyatörést szenvedtem, 8 napon túl gyógyúltam és 24 órát voltam intenzíven mert bevérzett az agyam.
azóta nem használom a kerékpáromat a belvárosban. egyszerűen képtelen vagyok rá. egy ilyen eset után szerintem ez érthető. pedig maga a baleset nem volt számomra nagy trauma. érdekes élményként éltem meg. de a bizalmam az utakon közlekedőkben -ami már a baleset elött sem volt túl nagy- végleg eltűnt.
hozzáteszem, hogy a doktornőt a bíróság nem találta vétkesnek és felmentette.......
ugyhogy annyit tudok mondani, hogy ha bringával jársz nézz körül 6szor és legyél a szokásosnál 10szer éberebb, -pláne ha nem hordassz sisakot és egyéb védőfelszerelést mint én annó- mert aki autóban ül az könnyen lazázik és anyázik. De körülötted nincs karosszéria és igaz, hogy sokat kibír az emberi test, de tapasztalatból mondom, hogy egy lökhárítóval, vagy aszfaltal történő hirtelen találkozás rendesen átszabhatja a kinézetedet egy életre. És akkor már késő és fölösleges az odafigyelésről prédikálni és hibást keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő