- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jancsi
aktív tag
Itt a tavasz, itt az első baleset is
Két sáv széles egyirányú utcában elütött egy kiálló autós és válltig állította hogy neki itt csak balra kell néznim ha kiáll ( annyira megnéztem volna az arcát ha helyettem egy autó jön, mert hogy senkit sem zavar különösebben a tálbla, főleg nem azt ottlakókat, akik nem akarnak 2km-rt kerülni a hazjutáshoz ) és különben is menjek a járdán, persze... végülis csak 20 méterre van egy ovoda és amerre csak a szem ellát 3-6éves gyerkócök rohangálnak, akkor már inkább engem vasaljanak ki mint hogy én üssek el egy kisgyereket.
Szerencsére nem lett semmmi bajom, de nem biztos hogy leközelebb is ekkora szerencsém lesz.
Az egészben az legszomorúbb hogy nem is vette a lapot hogy hibázott, bármi jöhetett volna, még a babakocsit is ott tolják az úttesten ( én is utálom őket, de 40centi széles összetört járdán nem lehet babakocsival közlekedni ).
Azt hiszem ha bicikliút lett volna akkor sem figyelmesebb, de sajos a legfontosabb közlekedési tényezőn az embereken nem lehet könnyen változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- BestBuy topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Assassin's Creed Odyssey
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest