Új hozzászólás Aktív témák

• Jancsi

aktív tag

Itt a tavasz, itt az első baleset is :((( Két sáv széles egyirányú utcában elütött egy kiálló autós és válltig állította hogy neki itt csak balra kell néznim ha kiáll ( annyira megnéztem volna az arcát ha helyettem egy autó jön, mert hogy senkit sem zavar különösebben a tálbla, főleg nem azt ottlakókat, akik nem akarnak 2km-rt kerülni a hazjutáshoz ) és különben is menjek a járdán, persze... végülis csak 20 méterre van egy ovoda és amerre csak a szem ellát 3-6éves gyerkócök rohangálnak, akkor már inkább engem vasaljanak ki mint hogy én üssek el egy kisgyereket.
    Szerencsére nem lett semmmi bajom, de nem biztos hogy leközelebb is ekkora szerencsém lesz. :(
    Az egészben az legszomorúbb hogy nem is vette a lapot hogy hibázott, bármi jöhetett volna, még a babakocsit is ott tolják az úttesten ( én is utálom őket, de 40centi széles összetört járdán nem lehet babakocsival közlekedni ).

Azt hiszem ha bicikliút lett volna akkor sem figyelmesebb, de sajos a legfontosabb közlekedési tényezőn az embereken nem lehet könnyen változtatni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés