- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jancsi
aktív tag
Itt a tavasz, itt az első baleset is
Két sáv széles egyirányú utcában elütött egy kiálló autós és válltig állította hogy neki itt csak balra kell néznim ha kiáll ( annyira megnéztem volna az arcát ha helyettem egy autó jön, mert hogy senkit sem zavar különösebben a tálbla, főleg nem azt ottlakókat, akik nem akarnak 2km-rt kerülni a hazjutáshoz ) és különben is menjek a járdán, persze... végülis csak 20 méterre van egy ovoda és amerre csak a szem ellát 3-6éves gyerkócök rohangálnak, akkor már inkább engem vasaljanak ki mint hogy én üssek el egy kisgyereket.
Szerencsére nem lett semmmi bajom, de nem biztos hogy leközelebb is ekkora szerencsém lesz.
Az egészben az legszomorúbb hogy nem is vette a lapot hogy hibázott, bármi jöhetett volna, még a babakocsit is ott tolják az úttesten ( én is utálom őket, de 40centi széles összetört járdán nem lehet babakocsival közlekedni ).
Azt hiszem ha bicikliút lett volna akkor sem figyelmesebb, de sajos a legfontosabb közlekedési tényezőn az embereken nem lehet könnyen változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest