Hirdetés
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet210
őstag
Ilyen dolgok már velem is előfordultak.Bár én nem keróval hanem robogóval járok, de arra se figyelnek különösebben.
Ha előre akarok menni a kilóméteres sornak mert van hely és ha már ilyen kis járgány van alattam akkor miért ne, nem ártok senkinek és nem lassítom a sort.De ezt nem mindenki nézi jó szemmel.Éppen haladok szép nyugisan előre mikor az egyik kiszúr a visszapillantóban és szépen elzárja az utam(tudta hogy el akarok menni mellett mert a mögötte lévő mellett is elmentem).
Vagy sávváltásnál néhányan tezsnek rá, hogy én ott vagyok jönnek és kész aztán, hogy én lassítok vagy átmegyek a szemközti sávba azt leszrják magasról.
Mi a fenének kell ilyen budös tahónak lenni.Én is járok néha kocsival, de mégse csinálom ezt.
Véleményem szerint ez sajnos nem is fog sokat változni jó irányba.Pedig csak annyi kellene, hogy odafigyeljünk egy kicsit a másikra.
Persze tudom vannak ''eszement'' robogósok is ők is hibásak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest