Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tildy nagyúr Homokos rész nem jó , nagyon nem. Nekünk vizi élővilág kell, sziklák, sünök, halak , növények , na az homokos strandon ritka. Szept. elején megyünk egy hétre . Remélem nem lesz sokkal drágább Rab a sziget volta miatt, mint az egyéb települések. 
 Reménykedem benne, hogy iylen szempontból jó helyeket fogunk majd ki.
- 

lacam aktív tag Na azt azért nem próbálnám ki!  Néhol még ilyenkor is nagyon hideg...egy picit távolabb a parttól már elég hűvös volt ahhoz, hogy kijebb húzódjak... (lehet hogy csak én vagyok ilyen ''kényes''?! 26-27C-tól érzem magam úgy, mint hal a vízben Néhol még ilyenkor is nagyon hideg...egy picit távolabb a parttól már elég hűvös volt ahhoz, hogy kijebb húzódjak... (lehet hogy csak én vagyok ilyen ''kényes''?! 26-27C-tól érzem magam úgy, mint hal a vízben ) )
 Üdv
 Szerk.: Természetesen a videó egy fotó-masinával készült, a kamera képe ennél egy pöttyet szebb, de azzal nem akartam szüttyögni, az már tényleg értelmetlen lett volna)
 [Szerkesztve]
- 

lacam aktív tag Nah, akkor összeválogatok párat, hátha lesz egy-két jobbansikerült képkocka...egy-két fotót lehet hogy csináltunk, de arra már nem emléxem, átnézem a többszáz képet!    
 Mod-olom a blogot, rakok fel néhányat.
 Üdv!
 szerk.: Erste-s autómata van egy rakat, az OTP-s kártyámmal vettem fel pénzt és nem volt olyan nagy kezelési költség. Számszerűsíteni egyenlőre nem tudom, de feltűnt volna többezer forint hiány, szóval örül a fejem és jó tudni hogy a kis plasztikkártya sem kerülendő külföldön.
 Jah és Repü-is repü-lt! 
 [Szerkesztve]
- 

lacam aktív tag Nah, akkor biztosan elmentünk a zágrábi pár háza mellett párszor.  Bejártuk szinte az összes utcácskát. Bejártuk szinte az összes utcácskát. 
 A pékségben sütött kaják valóban nagyon finomak...csak épp az áruk 
 ...mikor még nem jártuk körbe a falut (első nap) oda mentünk kenyérért és pár apróságért...hát azokat aranyárban adták, ezek után a helyet nagyívben elkerültük (lehet hogy nem kellett volna?! ) A postáról írtam valamelyik bejegyzésemben, az röhejes. Egy szál képeslapot akartunk feladni kedden(!) de csütörtökön sikerült bejutnunk. Oda mentünk egyszer reggel fél9re semmi, majd másnap délelőtt 11-kor semmi, zárva...és este 4körül is zárva, és ez ment napokon keresztül, mikor ki volt írva hogy 8-4ig (azthiszem) Lehet hogy csak nekünk volt pechünk és nem írták ki anglish-ül hogy ebédtájm?! ) A postáról írtam valamelyik bejegyzésemben, az röhejes. Egy szál képeslapot akartunk feladni kedden(!) de csütörtökön sikerült bejutnunk. Oda mentünk egyszer reggel fél9re semmi, majd másnap délelőtt 11-kor semmi, zárva...és este 4körül is zárva, és ez ment napokon keresztül, mikor ki volt írva hogy 8-4ig (azthiszem) Lehet hogy csak nekünk volt pechünk és nem írták ki anglish-ül hogy ebédtájm?! 
 Hajókirándulni jó lett volna, de átszámolva 5000ft/kopf kicsit sok négyünknek, megaztán úgy voltunk vele, hogy azt a pénz ''elesszük/elisszuk'' valami f@xa kis étteremben. A szigetet az öbölben csak messziről néztük, tényleg szép sőőőt Punat felől napnyugtakor különösen. De Krk úgy összességében is ilyen, annak ellenére, hogy első látásra egyeseket elrettenthet az a sok ''kavics'' ami az utak mentén (és mindenhol) van, de ha egyszer a nyaralni vágyó ember eljut a tengerpartra, minden kétsége a hely szépségéről szertefoszlik. (szerintem A szigetet az öbölben csak messziről néztük, tényleg szép sőőőt Punat felől napnyugtakor különösen. De Krk úgy összességében is ilyen, annak ellenére, hogy első látásra egyeseket elrettenthet az a sok ''kavics'' ami az utak mentén (és mindenhol) van, de ha egyszer a nyaralni vágyó ember eljut a tengerpartra, minden kétsége a hely szépségéről szertefoszlik. (szerintem ) )
 azon gondolkodom, hogy kivagdossak-e képeket a punati banzájról készített videórol, azok nem túl jók és szinte biztos hogy senkit sem érdekelnek...
 [Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Netflix
- További aktív témák...
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Néhol még ilyenkor is nagyon hideg...egy picit távolabb a parttól már elég hűvös volt ahhoz, hogy kijebb húzódjak... (lehet hogy csak én vagyok ilyen ''kényes''?! 26-27C-tól érzem magam úgy, mint hal a vízben
 Néhol még ilyenkor is nagyon hideg...egy picit távolabb a parttól már elég hűvös volt ahhoz, hogy kijebb húzódjak... (lehet hogy csak én vagyok ilyen ''kényes''?! 26-27C-tól érzem magam úgy, mint hal a vízben  )
 ) 

) A postáról írtam valamelyik bejegyzésemben, az röhejes. Egy szál képeslapot akartunk feladni kedden(!) de csütörtökön sikerült bejutnunk. Oda mentünk egyszer reggel fél9re semmi, majd másnap délelőtt 11-kor semmi, zárva...és este 4körül is zárva, és ez ment napokon keresztül, mikor ki volt írva hogy 8-4ig (azthiszem) Lehet hogy csak nekünk volt pechünk és nem írták ki anglish-ül hogy ebédtájm?!
 ) A postáról írtam valamelyik bejegyzésemben, az röhejes. Egy szál képeslapot akartunk feladni kedden(!) de csütörtökön sikerült bejutnunk. Oda mentünk egyszer reggel fél9re semmi, majd másnap délelőtt 11-kor semmi, zárva...és este 4körül is zárva, és ez ment napokon keresztül, mikor ki volt írva hogy 8-4ig (azthiszem) Lehet hogy csak nekünk volt pechünk és nem írták ki anglish-ül hogy ebédtájm?!  A szigetet az öbölben csak messziről néztük, tényleg szép sőőőt Punat felől napnyugtakor különösen. De Krk úgy összességében is ilyen, annak ellenére, hogy első látásra egyeseket elrettenthet az a sok ''kavics'' ami az utak mentén (és mindenhol) van, de ha egyszer a nyaralni vágyó ember eljut a tengerpartra, minden kétsége a hely szépségéről szertefoszlik. (szerintem
 A szigetet az öbölben csak messziről néztük, tényleg szép sőőőt Punat felől napnyugtakor különösen. De Krk úgy összességében is ilyen, annak ellenére, hogy első látásra egyeseket elrettenthet az a sok ''kavics'' ami az utak mentén (és mindenhol) van, de ha egyszer a nyaralni vágyó ember eljut a tengerpartra, minden kétsége a hely szépségéről szertefoszlik. (szerintem