Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabtom
senior tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Úgy értettem, hogy nincs. Nem bánnám, ha lenne. A Bookmark Toolbarba mentettem el az RSS linket, és klikkre legördül a lista. Hogyan hívjam elő a learásokat (ha van)?
Ezmiez a c-18 link, amit adtál? Állati jó ez a tematizált hírgyűjtés! Magadnak állítottad össze, vagy a híroldal szerkesztői válogatnak?
[Szerkesztve] -
Szabtom
senior tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Hmm, nekem többek között bent van a PH! RSS, de nincs description (FF 2.0).

-
RedAnt
aktív tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Igen.
Szerintem így néznek ki a fokozatok:
0. nincs hírcsatorna
1. csak címek (nincs description)
2. bevezető szöveg
3. bevezető szöveg ami már elárul egysmást, ''elhúzza a mézesmadzagot''
4. a teljes szöveg - bár lehet ez az átvitt adatmennyiséget növeli, de azt szeretem legjobban mikor egyáltalán nem kell átmászni az oldalra ahhoz hogy elolvashassam a híreit. És a fenntartási költségüket reklámokból fedező oldalak gondolom ezért nem választják ezt a megoldást. Ebben az esetben a 3-as is oké, ld. PH!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest