Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

cousin333
addikt
Ez gyorsabb
. És szerintem több formátumot ismer. Ráadásul egyáltalán nem nagy, szóval inkább IrfanView. Alapműveletekre is jó: forgatás, kivágás, átméretezés, konvertálás, mindez akár kötegelve is. Erre nem jó az alapprogram, a komolyabb progi meg felesleges...
[Szerkesztve] - 

cousin333
addikt
Igazság szerint túl sok mindent tud, és egy kicsit kusza a kezelése (valamelyest biztos meg lehet szokni). Persze, ízlések és pofonok. Mint már említettem és az IrfanView-től jórész az egyes képek nagyon gyors megnyitásá várom. Katalogizálásra mást használok, de erről majd később.
[Szerkesztve] - 

cousin333
addikt
ollie: Igaz, beleírtam...
Peet: ACDSee-t azért írtam, mert az ismeretségi körömben ezzel szoktam még találkozni. XnView se rossz, bár az IrfanView készítője tesz rá 1-2 dehonesztáló megjegyzést: ''unlike some other graphic viewers, which whole ''creativity'' is based on feature cloning, stealing of ideas and whole dialogs from ACDSee and/or IrfanView! (for example: XnView is stealing/cloning features and whole dialogs from IrfanView, since 5+ years). ''
. Esetleg még egy ajánlat: Futurix Imager [link]
ALI_G: Jól leírtad a lényeget: jók a pluginek csak már egy svájci bicskát csinálnak belőle. A ''fejlett'' funkciókhoz más programot használok, ez alapvetően képnézésre, vagdosásra és (esetleg kötegelt) konverzióra tartom.
szjoci: Köszönöm az észrevételt, javítottam őket (mennyi hiba...
) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Windows 11
 - Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Óra topik
 - Delphi programozás
 - MIUI / HyperOS topik
 - Allegro vélemények - tapasztalatok
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Mobil flották
 - További aktív témák...

- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
 - AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
 - Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
 - GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. És szerintem több formátumot ismer. Ráadásul egyáltalán nem nagy, szóval inkább IrfanView. Alapműveletekre is jó: forgatás, kivágás, átméretezés, konvertálás, mindez akár kötegelve is. Erre nem jó az alapprogram, a komolyabb progi meg felesleges...

)