Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SLYM

veterán

válasz Andie #19 üzenetére

jóóóóóóóó. ezt akartam én is megfogalmazni, de te megtetted helyettem. :) annyit tennék még hozzá, hogy ha parasztbácsi gyerekeként indulsz és folyamatosan jutsz felfelé, és idővel felküzdöd magad egy átlagos fizujú emberré, boldog leszel, míg egy milliomos palánta, ha apuci vállalata befuccsol és elmegy a lé (az ilyen elég ritka) akkor neki sokkal jobban fáj, ha visszacsúszik az átlagossá. so-so ez se mindegy. amúgy meg az ember mindig talál problémákat. aki boldog az vagy valamit nagyon tud, vagy értelmi fogyatákos, vagy beletörődött abba ami van. egy ember szvsz fiatalon semmiképp sem elégedett. itt inkább az az érdekes, hogy kinek mi a hétköznapi problémája. a busmann fut az oroszlán elől, azt vagy meghal vagy nem. a gyerek meg lehet, hogy holnap meghal valami leprában vagy kolerában. a parasztbácsnak fáj minden porcikája, nameg az a fránya tető is beázik, azt azon aggódhat, hogy este rá ne szakadjon. a segédmunkás gyerekét kicikizik, mer mi az, hogy nincs telója, meg jó ruhái a gyereknek. ehh, hogy a francba fizetem ki ezt a 10k-s villanyszámlát, már megint csak üreskenyeret eszünk. gondolja. átlagos ember. hú már a havernak core2-es procija van. baszki nekem még csak egy ilyen szar. úúú bazze már minden haveromnak van saját kocsija nekem meg még nincs. meg húúúúú, már megin hétvége, megígértem a barátnőmnek, hogy elmegyek vele este valahova, dehát ma majd megdumálom vele, hogy a belépőt meg a koktélokat maga fizesse, mert most nincs rá 5k-m. miliomos. 1 ismerősöm van akinek a faterja (és ezáltal ő is) nagyon gazdag. full ugyanolyan mint a többiek, annyi különbséggel, hogy nem kéreget mástól cigit, mer mindig van neki. elmegy nyaralni évente 3-4 szer, meg nincsenek hétköznapi problémái. nem vágyik ferrarira, mert nem olyan környezetbe él nem is hiányzik neki. jó mondjuk van otthon a házba medence, meg biliárdasztal, dehát ugye most a problémákról beszéltünk, ami neki nincs

itt most az inkább a dolgok anyagi részére reagáltam. az embereknek vannak nem anyagi gondjaik is. arról most nem beszéltem

[Szerkesztve]

• SLYM

veterán

ezzel csak az a gáz, hogy mi Európában élünk és nem Afrikában. Európában hol állunk? a körülöttünk lévő országok közül is többen élnek jobban, mint rosszabbul

Új hozzászólás Aktív témák