Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Hé rábinhúd! Kíváncsi lennék, hogy állna a szád, ha ugyanígy járnál? Vagy már ugyanígy jártál, és azóta önbíráskodó módon mintát karcolgatsz a kocsik fényezésébe?
Nem arról van szó, hogy engem nem zavar a sok szabálytalanul parkoló kocsi (főleg a Merci/BMW és a terepjárók, amelyek vezetői általában nyomorékok, mert nem tudnak sokat sétálni, és muszáj a legközelebb megállni az úticélhoz), de azért az nem járja, hogy komoly anyagi kárt okozzon valaki azzal, hogy szétb*ssza a fényezést!
-
Yutani
nagyúr
Valóban, vannak olyanok, akik olyan pofátlan módon parkolnak, hogy szívem szerint egy gallytörő rácsos terepjáróval arrébb tenném őket, és el tudom képzelni, hogy egyesek fogják, és belekarcolnak az iylen autókba.
De még egyszer mondom, tudomásom szerint nem adtam okot senkinek, hogy megkarcolja a kocsimat. Ha esetleg a kuka előtt karcolták össze, akkor a fickó tippje volt rossz, aki azt mondta, fél órára ott hagyhatom, ő si ott szokott megállni, amikor este hazajön, és sehol nincs hely. Ha meg az Ósán parkolójában csinálták, akkor ennyi, azt semmivel nem lehet kivédeni. Mindenesetre 2,5 év eltelt, mire valaki felfedezte magának a kocsimat. -
Yutani
nagyúr
Ezzel azt akartam kifejezni, hogy annak még valamennyi értelme van, hogy valaki lelopja a dísztárcsát vagy az emblémát, mert az kell neki valamire (tegyük fel).
De az, hogy abszolút értelmetlenül belekaristolnak egy vadidegen ember autójába, na azt egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért is csinálják???
Szerk: Viszont annak idején, amikor még Kispolszkival róttam az utat, egyszer fél órára megálltam a Westend előtti parkolóban. Volt ott egy csöves, adtam neki 100 forintot, csak a jó munkakapcsolat miatt: ha már itt áldogál, biztosan nem nyúlnak az ''autó''-hoz.
Erre mi történik? Jövök vissza, és, nem hazudok, lelopták a Kispolszki emblémát a kocsi hátujáról úgy, hogy össze is karcolták a fényezést.
Értitek? Kispolszkiról emblémát, b@ssza meg!
És ezzel ellent is mondok magamnak: fel nem tudom fogni, mire kellett valakinek egy Kispolszki embléma!?
[Szerkesztve] -
Yutani
nagyúr
Köszi az együttérzést. Sajnos nem lehet az ilyen tetvek ellen semmit tenni. Két és fél évig nem fordult elő ilyen, most meg tessék. Nem lehet kivédeni, és kevés rá a sansz, hogy rajtakapjuk a genyót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest